b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

OTP Bank Liga : Mezőkövesd – DVSC – 06/24 16:55

Ma nyernie kell a DVSC-nek a továbbjutáshoz, míg a Vidi egy idegenben szerzett góllal, szinte garantálná a továbbjutásukat (Fotó : Kovács Péter)

Óriási téttel bíró mérkőzésre ajánlunk fogadást a mai nap folyamán, ugyanis a Mezőkövesd a harmadik helyért, míg a DVSC a bennmaradásért küzd két fordulóval a bajnokság lezárulta előtt.


Mint tudhatjuk az NB1 nagy meglepetésbe torkollhat, ugyanis a ma pályára lévő csapatok közül három csapat sorsára kerülhet pont, amennyiben ma a Loki vereséget szenved és a másik két csapat nyer, akkor kiesett a hajdúsági csapat az NB1-ből. Tegnap az Újpest megmutatta, hogy kell az utolsó pillanatban kiharcolni a győzelmet és ezzel tovább íródott a pech sorozatunk. Ma már a gólok felé nyúltunk és elmondható az, hogy két igencsak gólerős támadószekció találkozik egymással. A vendég gólok mellett azért lehetnek kérdése, ugyanis a Mezőkövesd az egyik legjobb teljesítményű védelemmel rendelkezik, ám a Loki a győzelmi kényszerben és a kényszerszünetet követően egyedül a Fehérvár ellen maradt rúgott gól nélkül és mindössze a DVTK nem rúgott nekik gólt. A Mezőkövesd viszonylag rosszul rajtolt a kényszerszünetet követően, ugyanis 05.23 óta nem nyert egyetlen egy meccset sem a csapat, ám ez 06.20.-án megszakadt a Fehérvár elleni 2-1-es győzelmüknek köszönhetően.

A csapatok kétszer találkoztak egymással a mostani kiírásban és mindkétszer 3-1-es eredmény született.

Ma mindenképp kötelező a pontszerzés a vendégek részéről. (Fotó : Kovács Péter)

A Loki dolga tehát mindenképp nehéz lesz, ráadásul a vendégek egyik alapembere Bódi Ádám egy felesleges szövegelés miatt három mérkőzéses eltiltást kapott. A Loki megmutatta, hogy nagy küzdő, ráadásul az Újpest tegnapi győzelmével tényleg az utolsó szalmaszálba kapaszkodhat a csapat. Nem lesz egyszerű feladat, de úgy véljük, hogy Kondás Elemér képes feltüzelni a játékosokat, akik vélhetően ismerik a mérkőzés és a helyzet súlyosságát. Úgyhogy a fogadásunk alapja a gólokra esett, ahol a gólváltás a favorizált opció. Az opciót szinte mindkét csapat rendre “zöldítette” az utóbbi időszakban, úgyhogy remélhetőleg ma sem egy 0-0-ás döntetlenre fognak törekedni a játékosok, ami egyik csapatnak sem lenne megfelelő kimenetel.

Mezőkövesd – DVSC Fogadási határidő : 16:55
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1.66 2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: