b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

OTP Bank Liga : FTC – Mezőkövesd – 06/27 20:00

BUDAPEST, HUNGARY - MARCH 2: Roland Varga of Ferencvarosi TC #97 celebrates his goal with Lasha Dvali of Ferencvarosi TC (l), Miha Blazic of Ferencvarosi TC #25, David Siger of Ferencvarosi TC #18, Ihor Kharatin of Ferencvarosi TC (r4), h26"" #26, Fernando Gorriaran of Ferencvarosi TC (l2) and Nikolai Signevich of Ferencvarosi TC during the Hungarian OTP Bank Liga match between Ferencvarosi TC and DVTK at Groupama Arena on March 2, 2019 in Budapest, Hungary. (Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A mérkőzésen több szempontot is figyelembe vettünk és látva a szorzókat hiba lenne kihagyni ezt a párosítást.


A Fradi esetében kijelenthetjük, hogy Rebrov esélyt ad a szezon során sokat mellőzött, vagy kevés percet játszó játékosoknak és ennek köszönhetően például az előző mérkőzésen a Fehérvár ellen is kikaptak. Persze ez nem meglepő, biztos bajnokként játéklehetőséget kell adni minden játékosnak és ez így természetes. A Mezőkövesd egy bosszantó vereséget szenvedett az előző fordulóban és lényegében most olyan győzelmi kényszerbe került a csapat, hogy leginkább akkor van esélyük a dobogó harmadik fokára állni, ha ma nyernek a Fradi otthonában. Valljuk be ez nem a legegyszerűbb feladat, bár ha Rebrov hasonló felállással indul, mint legutóbb a Fehérvár ellen, akkor a Mezőkövesdnek reális esélye lehet a győzelemre.

A csapatok kétszer találkoztak egymással a mostani kiírásban és egyszer a kövesdiek 3-0-ra, míg a mostani felállásban 1-1-es eredménnyel zártak.

A Ferencváros immáron bajnokként lép a Groupama Arénában pályára. (Fotó :  Laszlo Szirtesi/Getty Images)

Kuttor Attila elég kemény gondolatokat osztott meg a DVSC elleni mérkőzést követően, ahol valljuk be volt némi igazság a mondanivalójában, ugyanis egy szabályos góltól fosztották meg a csapatát a végjátékban pedig egy leshelyzetből született gólnak köszönhették a vereségüket. A Fradinak mivel mindegy a mostani párosítás, ha nem is felemelt kézzel, de a játékosok szinte garantáltan már a jól megérdemelt pihenőre gondolnak, már amennyit pihenhetnek, hiszen indul a Bajnokok Ligája számukra. Egy szó, mint száz a Mezőkövesd biztos hogy nagyon kezdeményező lesz és vélhetően a pontszerzésre fognak “rámenni”. A fogadóirodák rosszul mérik az esélyeket, nem számolnak Rebrov mester pihentetésével és ennek köszönhetően egy irreálisan magas oddsot kaptunk a Mezőkövesd csapatára. Így egy ázsiai hendikep opciót favorizálunk, ami csak akkor vesztes, ha kikap a Mezőkövesd, illetve 1 gólos vereségnél is a fele tétünk vissza jár. Valljuk be ez több, mint ajándék.

FTC – Mezőkövesd Fogadási határidő : 20:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Mezőkövesd +0,5 , +1,0 (Ázsiai hendikep) 1.875 2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: