OTP Bank Liga : FTC – Mezőkövesd – 06/27 20:00

2020-06-27 Off By betandwintipps

A mérkőzésen több szempontot is figyelembe vettünk és látva a szorzókat hiba lenne kihagyni ezt a párosítást.


A Fradi esetében kijelenthetjük, hogy Rebrov esélyt ad a szezon során sokat mellőzött, vagy kevés percet játszó játékosoknak és ennek köszönhetően például az előző mérkőzésen a Fehérvár ellen is kikaptak. Persze ez nem meglepő, biztos bajnokként játéklehetőséget kell adni minden játékosnak és ez így természetes. A Mezőkövesd egy bosszantó vereséget szenvedett az előző fordulóban és lényegében most olyan győzelmi kényszerbe került a csapat, hogy leginkább akkor van esélyük a dobogó harmadik fokára állni, ha ma nyernek a Fradi otthonában. Valljuk be ez nem a legegyszerűbb feladat, bár ha Rebrov hasonló felállással indul, mint legutóbb a Fehérvár ellen, akkor a Mezőkövesdnek reális esélye lehet a győzelemre.

A csapatok kétszer találkoztak egymással a mostani kiírásban és egyszer a kövesdiek 3-0-ra, míg a mostani felállásban 1-1-es eredménnyel zártak.

A Ferencváros immáron bajnokként lép a Groupama Arénában pályára. (Fotó :  Laszlo Szirtesi/Getty Images)

Kuttor Attila elég kemény gondolatokat osztott meg a DVSC elleni mérkőzést követően, ahol valljuk be volt némi igazság a mondanivalójában, ugyanis egy szabályos góltól fosztották meg a csapatát a végjátékban pedig egy leshelyzetből született gólnak köszönhették a vereségüket. A Fradinak mivel mindegy a mostani párosítás, ha nem is felemelt kézzel, de a játékosok szinte garantáltan már a jól megérdemelt pihenőre gondolnak, már amennyit pihenhetnek, hiszen indul a Bajnokok Ligája számukra. Egy szó, mint száz a Mezőkövesd biztos hogy nagyon kezdeményező lesz és vélhetően a pontszerzésre fognak “rámenni”. A fogadóirodák rosszul mérik az esélyeket, nem számolnak Rebrov mester pihentetésével és ennek köszönhetően egy irreálisan magas oddsot kaptunk a Mezőkövesd csapatára. Így egy ázsiai hendikep opciót favorizálunk, ami csak akkor vesztes, ha kikap a Mezőkövesd, illetve 1 gólos vereségnél is a fele tétünk vissza jár. Valljuk be ez több, mint ajándék.

FTC – Mezőkövesd Fogadási határidő : 20:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Mezőkövesd +0,5 , +1,0 (Ázsiai hendikep) 1.875 2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588