OTP Bank Liga : FTC – DVSC – 05/23 15:55

A második mérkőzés esetében leginkább egy elcsípett információra felfigyelve alakítottam ki egy fogadási opciót, amelyet szinte minden fogadóirodában megtudtok majd fogadni.


Ami azt illeti a magyar bajnokság is kezdetét veszi és a mostani hétvégén a Fradi – Loki elmaradt első fordulós mérkőzése kerül csak megrendezésre. A két együttes céljai teljesen mások, hiszen a fővárosi csapat egyértelműen a címvédésre, míg a debreceni csapat leginkább a középmezőnyben maradásra koncentrálhat. A Loki számomra igencsak kedves, hiszen helybeliként elég sok mérkőzést megtekintettünk már a helyszínen, kisebb nagyobb fejtörést okozva persze önmagamnak, viszont azt is kijelenthetem, hogy megvannak azok a kapcsolatok a régi futballmúltamból, hogy több játékost is ismerek személyesen, vagy baráti kapcsolatok által. A tegnapi napon pedig sikerült beszélni az egyik közeli ismerőssel, aki elmondta, hogy a mostani csapatban a legfőbb cél az, hogy a védelmet megerősítsék. Ezzel a tényezővel persze nem árultam zsákbamacskát, hiszen a Loki védelme az egyik legtöbb gólt kapta a mostani kiírásban.

A Fradi jelenleg az első, míg a Loki a nyolcadik.

A Fradi játékosai ma folytathatják a bajnoki címért való harcot! (Fotó : Getty Images)

Ami szintén érdekes tényező, hogy a fővárosi klub mennyivel felkészültebb lehet, hiszen jóval több barátságos mérkőzést játszottak és ugyan nem voltak a legmeggyőzőbbek az eredmények, azt kész tényezőként vehetjük, hogy Rebrov most is remekül felkészítheti a csapatát a mérkőzésre. Mivel a Loki célja egyértelmű, főleg idegenben és legfőképp a Fradi ellen, ezért nem rohanhatnak fejetlenül, nem támadhatnak ész nélkül, hanem a védekezésre kell koncentrálni és a kontrákra kell építeni. Ez pedig mindenképp komoly fejtörést okozhat a Fradinak, hiszen így a kényszerszünet után, egyértelmű, hogy a játékosoknak kell egy bizonyos idő, míg ismét elkapják a fonalat. A Loki védelme vélhetően felkészült a mostani mérkőzésre, bár elnézve a Fradi keretét és támadóit, azért kijelenthetjük, hogy hatalmas különbségek vannak a két csapat játékosai között. A Fradi részéről szinte minden egyes kulcsjátékos játszhat és ugyanez mondható el a hajdúsági csapatról is. Vitelki Zoltán munkájára nagyon kíváncsi vagyok, ugyanis Herczeg “Bandibá” elég nagy űrt hagyott maga után ismét. Tőzsérék tehát nem készülhetnek egy könnyű meccsre és őszintén szólva a Fradi ellen nem sok esélyt adok nekik. Persze tudhatjuk, hogy a fociban is bármi megtörténhet, viszont a felkészülési mérkőzéseket látva, a csapatok formáját és céljait ismerve, engem nagyon meglepne, ha a Loki ma képes lenne lépést tartani a Fradi csapatával. Mivel egyik fél sincs még “topformában”, ha lehet így fogalmazni, ezért egy kicsit pontatlan játékra, ill. egy kevés gólos összecsapásra számítok. Személy szerint hazai pályán egy 2-0, 2-1-es eredményt várok. A Loki támadósorától nem várok sokat, viszont bízom benne, hogy képes volt Vitelki Zoltán kellőképp felkészíteni a védelmet a Fradi elleni mérkőzésre. A felek február 29.-én játszottak utoljára, akkor 2-0-ra nyert a Fradi. Ez pedig ma bőven belefér az általam favorizált opcióba is. Bet365-n a fogadáskészítőben a 4 gól alatti opcióra kell fogadást kötni!

FTC- DVSC Fogadási határidő : 15:55
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
FTC + 3,5 alatt (1×2 + Összesített gólok) 2.05 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588