b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

OTP Bank Liga : FTC – DVSC – 05/23 15:55

BUDAPEST, HUNGARY - MARCH 2: Roland Varga of Ferencvarosi TC #97 celebrates his goal with Lasha Dvali of Ferencvarosi TC (l), Miha Blazic of Ferencvarosi TC #25, David Siger of Ferencvarosi TC #18, Ihor Kharatin of Ferencvarosi TC (r4), h26"" #26, Fernando Gorriaran of Ferencvarosi TC (l2) and Nikolai Signevich of Ferencvarosi TC during the Hungarian OTP Bank Liga match between Ferencvarosi TC and DVTK at Groupama Arena on March 2, 2019 in Budapest, Hungary. (Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A második mérkőzés esetében leginkább egy elcsípett információra felfigyelve alakítottam ki egy fogadási opciót, amelyet szinte minden fogadóirodában megtudtok majd fogadni.


Ami azt illeti a magyar bajnokság is kezdetét veszi és a mostani hétvégén a Fradi – Loki elmaradt első fordulós mérkőzése kerül csak megrendezésre. A két együttes céljai teljesen mások, hiszen a fővárosi csapat egyértelműen a címvédésre, míg a debreceni csapat leginkább a középmezőnyben maradásra koncentrálhat. A Loki számomra igencsak kedves, hiszen helybeliként elég sok mérkőzést megtekintettünk már a helyszínen, kisebb nagyobb fejtörést okozva persze önmagamnak, viszont azt is kijelenthetem, hogy megvannak azok a kapcsolatok a régi futballmúltamból, hogy több játékost is ismerek személyesen, vagy baráti kapcsolatok által. A tegnapi napon pedig sikerült beszélni az egyik közeli ismerőssel, aki elmondta, hogy a mostani csapatban a legfőbb cél az, hogy a védelmet megerősítsék. Ezzel a tényezővel persze nem árultam zsákbamacskát, hiszen a Loki védelme az egyik legtöbb gólt kapta a mostani kiírásban.

A Fradi jelenleg az első, míg a Loki a nyolcadik.

A Fradi játékosai ma folytathatják a bajnoki címért való harcot! (Fotó : Getty Images)

Ami szintén érdekes tényező, hogy a fővárosi klub mennyivel felkészültebb lehet, hiszen jóval több barátságos mérkőzést játszottak és ugyan nem voltak a legmeggyőzőbbek az eredmények, azt kész tényezőként vehetjük, hogy Rebrov most is remekül felkészítheti a csapatát a mérkőzésre. Mivel a Loki célja egyértelmű, főleg idegenben és legfőképp a Fradi ellen, ezért nem rohanhatnak fejetlenül, nem támadhatnak ész nélkül, hanem a védekezésre kell koncentrálni és a kontrákra kell építeni. Ez pedig mindenképp komoly fejtörést okozhat a Fradinak, hiszen így a kényszerszünet után, egyértelmű, hogy a játékosoknak kell egy bizonyos idő, míg ismét elkapják a fonalat. A Loki védelme vélhetően felkészült a mostani mérkőzésre, bár elnézve a Fradi keretét és támadóit, azért kijelenthetjük, hogy hatalmas különbségek vannak a két csapat játékosai között. A Fradi részéről szinte minden egyes kulcsjátékos játszhat és ugyanez mondható el a hajdúsági csapatról is. Vitelki Zoltán munkájára nagyon kíváncsi vagyok, ugyanis Herczeg “Bandibá” elég nagy űrt hagyott maga után ismét. Tőzsérék tehát nem készülhetnek egy könnyű meccsre és őszintén szólva a Fradi ellen nem sok esélyt adok nekik. Persze tudhatjuk, hogy a fociban is bármi megtörténhet, viszont a felkészülési mérkőzéseket látva, a csapatok formáját és céljait ismerve, engem nagyon meglepne, ha a Loki ma képes lenne lépést tartani a Fradi csapatával. Mivel egyik fél sincs még “topformában”, ha lehet így fogalmazni, ezért egy kicsit pontatlan játékra, ill. egy kevés gólos összecsapásra számítok. Személy szerint hazai pályán egy 2-0, 2-1-es eredményt várok. A Loki támadósorától nem várok sokat, viszont bízom benne, hogy képes volt Vitelki Zoltán kellőképp felkészíteni a védelmet a Fradi elleni mérkőzésre. A felek február 29.-én játszottak utoljára, akkor 2-0-ra nyert a Fradi. Ez pedig ma bőven belefér az általam favorizált opcióba is. Bet365-n a fogadáskészítőben a 4 gól alatti opcióra kell fogadást kötni!

FTC- DVSC Fogadási határidő : 15:55
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
FTC + 3,5 alatt (1×2 + Összesített gólok) 2.05 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: