b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

OTP Bank Liga : Debreceni VSC – Zalaegerszeg – 03/14 17:00

Ma nyernie kell a DVSC-nek a továbbjutáshoz, míg a Vidi egy idegenben szerzett góllal, szinte garantálná a továbbjutásukat (Fotó : Kovács Péter)

A második elemzés esetében a DVSC – ZTE párosítás került górcső alá.


A találkozót leginkább a formai, ill. statisztikai adatokra alapoztam. Ami látható, hogy a ZTE erősödött és ahogy több szakkommentátor is elmondta már, ennek a csapatnak bent kell maradnia az NB1-ben. Az edzőváltás óta teljesen más futballt játszik a csapat, ráadásul Radó, Stieber és az új szerzemény Bőle Lukács trió elég erősnek mondható magyar szinten. Persze Bobált is érdemes megemlíteni, aki Radó 9 gólja mellett, 6 alkalommal talált be az ellenfeleknek. A hazaiak részéről is megvolt az edzőváltás és ugyan rengeteg dolga lesz még a csapattal Vitelkinek, ám véleményem szerint elég meggyőzően teljesít eddig a Loki.

A várható gólszámadatok alapján 1,79, ill. 1,36 a két együttes mutatója. Ennek megfelelően egy 2-1-es eredmény a reális a találkozón.

Ma fontos mérkőzést játszik ismét a Loki hazai pályán. A ZTE remek formában van, több élmezőnyben lévő csapat dolgát is megnehezítette a 2020-as évben, úgyhogy nehéz feladat vár a DVSC futballistáira is. (Fotó : Kovács Péter)

Ami azt illeti én most elengedném a ZTE idegenbeli mutatóit, hiszen az együttes az utóbbi időben ténylegesen remek eredményeket ért el. A Mezőkövesd ellen példának okáért nyerni tudtak idegenben, de hazai pályán legutóbb verték a Fehérvárt és Fradit is. Egyszóval több tényező is adott ahhoz, hogy ma a Lokit megszorongassa a csapat. A fentiekben említett trió és Bobál mindenképp befolyásolhatja a találkozó kimenetelét, ráadásul ismerve a nem túl acélos Loki védelmet, akár egy öngól, vagy potya is benne lehet a mérkőzésben. A Loki részéről egyértelműen kijelenthető, hogy egy gólerős csapatról beszélünk, hiszen a hazaiak egy mérkőzést leszámítva rendre betaláltak a hozzájuk látogató csapatoknak. Úgyhogy bizakodó vagyok és ugyan a mérkőzés zárt kapuk előtt kerül megrendezésre, ennek ellenére én bíznék abban a tényezőben, hogy ma mindkét fél betalál. A gólváltást számomra mindenképp megalapozza azt is, hogy a ZTE-nek kellenek a pontok a kiesőzónából való kikerülés miatt, míg a Lokinak azért kellenének a pontok, hogy ne kerüljenek veszélybe. Összességében a felek között amúgy 5 pont van, ami szintén beszédes tényező a találkozó kezdősípszója előtt.

Debreceni VSC – Zalaegerszeg Fogadási határidő : 17:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,61 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: