b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Öt napos menet második állomás!

Ma több ötletünk is van és ezért a “SINGLE”, illetve a “Részletezz és nyerj!” prémium csomagjaink szelvényeit fogjuk veletek megosztani! Ma egy olasz, spanyol és egy német mérkőzést hozunk nektek és, hogy mik is lennének ezek?!

Lássuk..

“SINGLE” szelvény:

⚽Sampdoria – Atalanta (3-1)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)✔

odds:1,65

Tét:10 egység

“Részletezz és nyerj!” szelvényeink:

⚽Heidenheim – Holstein Kiel (3-5)
Tipp:Több, mint 1,5 (Vendégcsapat – Gólszám 1,5)✔
odds:2,10
Tét:10 egység
 
⚽Betis – Valencia (15272 01)
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)
odds:1,80

Tét:10 egység

Az első mérkőzésen a Bundeliga 2. favorit csapatára tettük le a voksunkat. Hetek óta fogadunk a Kiel mérkőzéseire, pontosabban 6 találkozó 13 tipp és ebből 11 nyert! Tehát ma is bízunk a csapatban. A Kiel jelenleg a 2. helyen áll, viszont a hátrányát ma ismét csökkentheti a Düsseldorffal szemben egy esetleges győzelemmel. Mai ellenfelük pedig igen halovány teljesítményt nyújt. Az igen nagy múlttal rendelkező Heidenheim nem azt nyújtja amit vár tőlük a város, a szurkolók és a vezetőség. A csapat szenved a jelenlegi bajnokságban és 9 mérkőzés alatt, mindössze két győzelem és köt döntetlen a mérlegük a többi mérkőzésen vereséget szenvedtek. Ez a 8 szerzett pont a jelenlegi tabellán a kiesési zónához elég és a 16. pozíciót foglalja el a csapat. Ellentétben a mai ellenfelükkel, akik hozzák sorra a kötelező mérkőzéseket, bomba biztos védelem és iszonyat gólerős támadósor. Ez a kettős hozza a Kiel sikereket! A Kiel 6-1-2-es mérleggel áll, és a legjobb támadósorral, hiszen a legtöbb gólt szerezték a bajnokságban! Mai ellenfelük, viszont egy régi “mumusnak” számít, hiszen a Heidenheim ellen 2009-ben tudott nyerni a csapat! (hozzá kell tennünk, hogy 2014-ben találkozott utoljára a két fél és mindössze 4 találkozót játszottak egymással. Viszont, az erőviszonyok most változtak és a Kiel tűnik az erősebb csapatnak. A Kiel csapatából továbbra is két fiatal német tehetséget tudnánk megemlíteni elsősorban, akik szinte futószalagon hozzák a csapatnak a gólokat (Drexler/Ducksch) kettősről beszélünk! Jelenleg a két támadó 5-5 találatnál, illetve Drexler már három aszisztnál tart a bajnokságban. Összességében a csapat morálisan/hiányzókat tekintve is rendben van és ma egy gyengébb Heidenheim lesz az ellenfél, akiket várhatóan két vállra fektet a csapat, viszont nem kapkodunk a kimenetelért, hiszen találtunk egy biztosabb opciót a találkozón! Méghozzá a vendég csapat góljait. Remek támadósor, akik a legütőképesebbek a jelenlegi bajnokságban, két remek fiatal tehetség elől akik szállítják a gólokat és egy halovány ellenfél amely sebezhető védelemmel rendelkezik. Kell ennél több? Plusz ott van a további motiváció, az első pozíció megszerzése. Így ma kötelező győzelem, a győzelemhez pedig kötelező a gól! Ez a kettős pedig meghozza a várt opciót! Így behúzzuk egy dupláért ezt a választást!

A spanyol derbin pedig a 6.-5. helyezett csatáját követhetjük. Méghozzá a Betis – Valencia mérkőzésről beszélünk. Mindkét csapat remek formát diktál. A vendégek még nem szenvedtek vereséget a bajnokságban és 4-3-0-s mérleggel rendelkeznek. Míg a hazaiak 4-1-2-s mutatót tudnak felmutatni. Viszont, látható hogy mindkét csapat támadósora egyben van, hiszen a hazaiak 14 a vendégek 15 találatnál járnak 7 mérkőzést követően. Összességében ezt a mérkőzést felesleges hosszú sorokban taglalni. Betis gólvágói a pályán lesznek, Valencia kerete épp és szintén megtalálhatóak lesznek a nagyágyúk a pályán. Mindkét csapat küzdeni fog, a Betis hazai pályán nagyon jó és 3 mérkőzésből megnyerte mindet a hazai publikum előtt. Míg a Valencia 1-2-0-s mutatóval rendelkezik idegenben, viszont mikor utazik a csapat a védelem sebezhetővé válik és ez látszik a statisztikán is, hiszen 6:5-s gólkülönbséget tud felmutatni a csapat. Így mi nem variálunk és behúzzuk a gólváltást opciót, illetve bízunk benne, hogy legalább 3 találat esik a mérkőzésen! Az esélyek adottak és reménykedünk, hogy végre fordul a szerencsénk!

Aki szeretne csatlakozni a prémium szolgáltatásainkhoz, az megteheti az “Előfizetés” menüpontban, illetve az alábbi kis vásárlói felületen keresztül:

[ecwid widgets=”productbrowser categories minicart” default_category_id=”0″ minicart_layout=”MiniAttachToProductBrowser”]

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: