Osztrák-liga: Tovább robog a salzburgi expressz?!

Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Az osztrák jégkorongliga 39. fordulójában a negyedik helyezett Villach és a jelenleg harmadik helyen álló Salzburg találkozik egymással.

A salzburgiakra az előző napokban több alkalommal is fogadtunk, ugyanis a Fehérvár AV19 ellen olyan szorzókat adtak meg a sikerükre a bukmékerek, amiket nem lehetett kihagyni és igazából köszöntük is a lehetőségeket, nyertünk! A mai mérkőzésen is ugyanez a célunk, hiszen hiába áll a negyedik helyen a Villach, a két együttes keretét nagyon nehéz összehasonlítani. Amíg a Salzburg hemzseg az osztrák-liga sztárjaitól, addig a Villachnál nem ez a helyzet és remekül megmutatja az is a különbséget, hogy amíg a hazaiak mindössze 59 pontot gyűjtöttek, addig a vendégek 73 ponttal állnak a harmadik helyen és, ha az elmaradt mérkőzéseket képesek megnyerni, akkor a dobogó felső fokán találhatják magukat. A Villach egyébként nagyon kellemetlen csapat, hiszen rendkívül erős támadósoruk van és ennek köszönhetően 125 találatnál tartanak. Igen ám, de a mai mérkőzést is kénytelenek többen kihagyni a hazaiaknál és ez azért döntően befolyásolhatja a játékukat. A salzburgiaknál szinte minden kulcsjátékos bevethető , ennek köszönhetően tényleg fordulóról-fordulóra gyűjti be a győzelmeket a csapat és véleményünk szerint ma is behúzzák majd a meccset a Villach otthonában. A csapatok az idei kiírásban háromszor találkoztak egymással és mindhárom alkalommal salzburgi diadal született, úgyhogy joggal lehet ma is bízni abban, hogy egy újabb győzelmet zsebel be az osztrák „kirakatcsapat”. 

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!


Villach – SalzburgFogadási határidő: 19:15

Természetesen nem írjuk le a hazaiakat, hiszen verték meg már a Salzburg csapatát, ám a jelenlegi formákat, különbségeket ill. szezonbeli célkitűzéseket látva, nem sok esélyt adunk a vendéglátóknak. Ezenkívül ismerhetjük a hiányzójátékosokat, amelyekben szintén előnyt élvez a Salzburg. Úgyhogy ismét adott a lehetőség, hogy a vendégek győzelmével profitáljunk és mivel újfent kaptunk egy elfogadható szorzót a sikerükre, le is csapunk erre! A fogadásunk tehát a Salzburg győzelmére vonatkozik. Ne feledd, hogy ez a tipp a kétesélyes kimenetelre vonatkozik, tehát a döntetlen nélküli tippet keresd a fogadás megtétele előtt!  A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja!

Tipp: Salzburg (Győztes)
odds: 1.60

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: