b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Osztrák-liga: Ma is képes meglepetést okozni a Fehérvár?!

Pár nappal ezelőtt fordított felállásban találkoztak a csapatok és akkor a Salzburg 3-1-re nyert a rendes játékidőben. Azóta viszont volt mindkét csapatnak egy-egy mérkőzése és a Fehérvár AV19 óriási meglepetést okozott azzal, hogy a liga második helyén álló Bolzano ellen nyerni tudott! 

Hogy ez mennyire “spanolta” fel a magyar csapatot jó kérdés és, ha kitartana ez a lendület, akkor akár egy újabb meglepetést is összehozhatnának. Persze a Salzburg otthonába nem nyerni járnak a csapatok és erről tanúskodik az osztrák “kirakatcsapat” hazai mérlege is, amely alapján látható, hogy 18 meccsükből 14-et megnyertek és rendre ezt a rendes játékidőben tették meg. A Fehérvár idegenben nem túl acélos, de a 15 lejátszott idegenbeli meccséből mindössze 5 olyan párharc volt, amelyet rendes játékidőben bukott el a csapat. A felek múltja elég egyértelmű hazai fölényt mutat. Ha csak a 2022-es eredményeket vesszük számításba, akkor hét mérkőzésből hatot megnyert a Salzburg. Ahogy említettük is idén már találkoztak a csapatok és január 6-án 3-1-re nyerni tudott a Salzburg. Akkor több lehetősége is volt a Fehérvárnak az egyenlítésre, ám a harmadik harmad hajrájában kaptak egy gólt emberhátrányban, majd ezt követően a Salzburg kiválóan használta ki az üres kapus szituációt és így biztosította be a győzelmét.

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!


Salzburg – Fehérvár AV19Fogadási határidő: 19:15

Nagyon nehéz egy lapon említeni a két együttest, hiszen amíg a Salzburg a liga egyik legerősebb keretével rendelkezik, addig a fehérváriak inkább a középmezőnyt  erősítik. Persze egy-egy meglepetés eredmény benne van a magyar csapatban, de már az előző találkozón is látható volt, hogy nem igazán tudják feltörni a salzburgi védekezést és valószínűleg ez ma sem fog működni. Ugye az előző fordulóban összejött a bravúr, ami adhat némi extra löketet a vendégeknek, de az utazás és a Salzburg hazai eredményeit látva, nem sok jót jóslunk a fehérváriaknak. Ennek ismeretében mi ismét fogadást kötnénk a Salzburg győzelmére és reményeink szerint újfent nyerni tudnak majd a hazaiak a rendes játékidőben. Ami a tippünket tovább erősíti, hogy a Salzburgnak már csak pár pont lemaradásra van az első helytől és ugye három mérkőzés lemaradásuk van. Mivel az Innsbruck pontokat hullajtott, így minden egyes győzelemnek kulcsfontossága van. A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja!

Tipp: Salzburg (1×2)
odds: 1.55

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

0
%d bloggers like this: