b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Osztrák Kupa : Salzburg – Rapid Wien

Ma is egyértelmű esélyes a Salzburg, viszont a kupadöntőt Klagenfurtban rendezik és az ellenfelük egy régi riválisuk lesz. (Fotó : Getty Images)

Az Osztrák Kupa döntőjében a Salzburg és a Rapid Wien fog egymással szembenézni. Most minden esély adott, hogy a Rapid elérjen valamit az osztrák bajnokságon kívül. Az esélyek adottak és egy izgalmas párharcra van kilátás.


I Salzburg – Rapid Wien I

Ami kézen fogható tényező, hogy a Salzburg ismét fenomenális szezont fut és a bajnokságot 9 ponttal vezetik, míg itt a kupába szinte végig mindenkit több góllal tudtak verni. A Rapid ellenfelei azért húzósabbak voltak, viszont kiválóan vették az akadályokat.

A Rapid Wien nyert a Mattersburg, AC Wolfsberger, Hartberg és a Lask Linz ellen is, ami nem rossz eredmény, hiszen a Linz és a Wolfsberger is a Bundesliga 2. és 3. helyezettje jelenleg.

Ma is egyértelmű esélyes a Salzburg, viszont a kupadöntőt Klagenfurtban rendezik és az ellenfelük egy régi riválisuk lesz. (Fotó : Getty Images)

Egy szó, mint száz statisztikai adatok alapján a Salzburg góljai 2,13, míg a vendégek gólszámadatai 1,51-t mutatnak. Ami annyit tesz, hogy 2-3 gólos mérkőzésre és nem mellesleg gólváltásra is esély van. A Rapid 2019-ben egyedül az EL-ben az Internek nem lőtt gólt, ezen kívül minden egyes mérkőzésén gólt szerzett a csapat és nem mellesleg a Salzburgot hazai pályán 2-0-ra verték. Az egymás elleni mérkőzéseket tekintve ebben a szezonban még ezenkívül egyszer találkoztak a csapatok és akkor is betalált a Rapid Wien. Úgyhogy én most is a gólváltással kalkulálok, amelyre 1,80-s szorzóért megéri fogadni! Fontos azt is kiemelni, hogy ne tévesszen meg senkit se a Salzburg hazai pályán mutatott teljesítménye, hiszen Klagenfurtban a Wörthersee Stadionban kerül megrendezésre a mérkőzés.

Salzburg – Rapid Wien (16:30) 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,80 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: