b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Osztrák 2. liga : BW Linz – Amstetten – 09/29 18:30

26.05.2019 SK Vorwärts Steyr - BW Linz | 2.Liga

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 18:30

A találkozón csak a statisztikai adatokra hagyatkoztunk és őszintén szólva a nap meglepetése lenne, ha ez a találkozó 0, 1, vagy 2 góllal zárulna. Mindkét csapat gólerősen kezdte meg a bajnokságot, ám a védelmek minden egyes fordulóban gólt kaptak. A hazaiak három fordulót követően 10:7, míg a vendégek 7:7-es gólkülönbséggel rendelkeznek. A cspatok egymás ellen az előző szezonban három alkalommal találkoztak és mindháromszor zöldült a gólváltás, illetve a 2.5 gól feletti opció is. Egyszóval minden feltétel adott ahhoz, hogy ma itt ismét kiszakadjon a gólzsák. Apropó statisztika, az xG adatok alapján 2.56, illetve 1.81 a két együttes mutatója.

📊 Ajánlott predikció: 
Igen + 2.5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok)

odds: 
1.80 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: