Őrült hajrá várható a vb-tippversenyünkben – Friss állás és információk

Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Hétvégén véget ér a labdarúgó-világbajnokság és a harmadik helyért Horvátország, ill. Marokkó csap össze, a vb-fináléjában pedig Argentína-Franciaország párharcát láthatjuk. 

 

Ennek köszönhetően a vb-tippversenyünk is a végéhez közeledik, ahol az utolsó pillanatokban is őrült csata zajlik. A negyeddöntők utáni beszámolókban már említettük, hogy trónfosztás volt és akkor is Sisa Márk Ádám versenyzőnk állt a dobogó felső fokán. Ez most sincs másként, ráadásul 16 pontos előnyre tett szert játékosunk, ám még így sem mondhatnánk azt, hogy ez a verseny „lefutott”. Az élen szereplő játékosunkkal szemben, az üldözők mezőnyében már voltak változások. Az előző összegzésben a második, ill. harmadik helyen Nagy Kitti és Kovács Levente versenyzők álltak, akik jelenleg „csak” a hatodik, ill. hetedik pozíciót foglalják el. Helyüket Tusa Zoltán és Fógel Ábel vette át, ám csak minimális lemaradása az előbb említett versenyzőknek a jelenlegi dobogón szereplőkkel szemben. A mezőny további része sincs óriási hátrányban és két remek tippel, akár az első hely is meglehet számukra és ne felejtsük el a végső győztesre, ill. gólkirályra vonatkozó tippeket sem, amelyek eltalálása a verseny végén nettó 150 plusz pontot jelent a játékosoknak. (Ezekre a hosszútávú tippekre a vb első mérkőzéséig lehetett fogadni.) Egyszóval még most sem tudunk győztest hirdetni és ennek mi nagyon örülünk, hiszen sosem gondoltuk volna, hogy ilyen kiélezett verseny fog kialakulni a véghajrára. Sok sikert kívánunk a játékosoknak és kíváncsian várjuk, hogy ki lesz a 2022-es vb-tippversenyünk legeredményesebb versenyzője, aki megnyerheti az eredeti Adidas VB Al Rihla labdát, ill. az első helyezettnek járó trófeát is!!  

VB 2022 TIPPJÁTÉK

Szurkold velünk végig a foci VB-t a b&wtips tippjátékában és nyerd meg az értékes nyereményeink egyikét! 

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: