b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Óriási meglepetés a Franciák mérkőzésén!

Kisebb csodának lehettünk szemtanúi tegnap este. A mieink mellett, egy kisebb erejű , ám annál jóval akaratosabb csapat, megnehezítette a sztárokkal teletűzdelt Francia csapatot. Így tudjátok, hogy kikről is beszélünk.

Igen.. Tegnap Luxemburg csapata gól nélküli döntetlent ért el Franciaország vendégeként, ami óriási meglepetésnek számít és megbotránkoztató egyik oldalról, míg másik oldalról egy történelmi pillanat, egy feledhetetlen mérkőzés és óriási öröm jellemzi a mérkőzést.

Közel tíz éve nem volt ilyenre példa, hogy ekkorát boruljon a vb selejtezőkörökben a papírforma!

A mérkőzés egyértelmű esélyese Franciaország volt, amelyekre a fogadóirodák 1,01-s oddsot adtak, illetve sokak borítékolható eredményként a hazaiakat több gólos sikerre fogadta meg tegnap. Igen ám, de tegnap a Franciák több, mint harminc helyzetből sem voltak képesek betalálni és közel 80%-s labdabirtoklásuk ellenére sem voltak képesek megtörni és elnyomni a miniállam csapatát!

A mérkőzés statisztikája:

stat

A hihetetlen remit követően megnéztük, milyen oddson volt fogadható a luxemburgi pontszerzés, valamint azt is, mikor volt példa hasonló jellegű eredményre. Ami elmondható, hogy a nagyobb fogadóirodák mind 20,00 odds feletti értéket adtak meg.

Unibet: 21.00
Sportingbet: 25.00
Bet365: 41.00
Williamhill: 56.00
Tippmix: 22.50

Tehát ezen a mérkőzésen szó szerint, senki sem fogadott a döntetlenre, sőt senki fejében meg sem fordult ez az eredmény megtippelése. Igaz, hogy már a Luxemburgi csapat nem tartozik egy pofozógép csapat szerepkörébe, hiszen kevesebb gólt kapnak , mint annak idején, illetve egy régóta együtt futballozó közösségről beszélhetünk esetükben. Ennek ellenére a sztárok tegnap kevésnek bizonyultak és ahogy sokak elmondták, ez egy igazi tippmix gyilkos mérkőzés volt, hiszen a Hollandok ellen nyújtott sima győzelem után, ma sokan egy minimum 4-5 gólos Francia győzelemre számítottak.

Ami még érdekes lehet, a gólokra való fogadás! Hiszen a 0,5 gól alatti opcióra 56,00-s oddsért lehetett fogadni a bet365 fogadóirodánál, ezt követően pedig az 1,5 gól alatti opcióra 21,00 volt az odds!

A Francia sajtó mélyen megbotránkoztatva kezelte a helyzetet és semmiféle magyarázatot nem tűrnek el a nemzeti tizenegy játékosaitól, illetve a trénerétől sem. Igaz megvoltak a kellő magyarázatok, illetve, dicséretek a másik oldalt tekintve, viszont ilyen keretértékek és különbségek mellett, ez csúnyább eredmény a Franciák számára, mint mikor a Magyarok kikaptak Andorra otthonában. (Csúnya hasonlat, de igaz!)

Egy szó, mint száz, hatalmas taps jár a mieinknek is, hiszen remekül teljesítettük még emberhátrányban is a Portugálok ellen, de a miniállam játékosai mellett sem mehetünk el szó és egy rövidke taps nélkül. Hiszen a játékosok szívüket és lelküket kitették a pályára és bebizonyították, hogy nem mindig számít a pénz és a sztárok jelenléte, igen is küzdés és az akarat meghozhatja a találkozókon, a meglepetés eredményeket!

A csapatból amúgy, a vendégek kapusát lehetne leginkább kiemelni, aki a tegnapi mérkőzésen fantasztikus teljesítményt nyújtott és minden ziccert megfogott!

Hatalmas gratuláció nekik! Szép volt és sok sikert a továbbiakban!

0
%d bloggers like this: