Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Óriási csata zajlik a tippversenyünkben – Friss állás és információk

A labdarúgó-világbajnokság a végéhez közeledik, ugyanis lezárultak a nyolcaddöntők és immáron csak nyolc csapat maradt versenyben a vb-trófeáért!

A keddi napon véglegessé vált a mezőny és a legjobb 16 között mindössze egyetlen egy mérkőzésen született meglepetés. Az első mérkőzéseken Hollandia, Argentína, Horvátország és Brazília is magabiztosan harcolta ki a továbbjutást, de ugyanígy tett Anglia, Franciaország és Portugália is. Az egyedüli meglepetést a Marokkó-Spanyolország párharc hozta, ahol a marokkói válogatott büntetőkkel jutott tovább a legjobb nyolcba. A negyeddöntőkben Hollandia-Argentína, Horvátország-Brazília, Anglia-Franciaország és Marokkó-Portugália mérheti össze az erejét! A csoportkörök után is beszámoltunk a tippversenyünk állásáról, ahol jeleztük, hogy itt már nem lesz sétagalopp a helyzet, hiszen sok esetben érdekes eredmények alakulhatnak ki és látható, hogy eléggé felcserélődtek a helyezések. Viszont örömmel látjuk azt, hogy még szorosabbá alakult a tippversenyünk. A tippjátékot továbbra is Kocsi Henrik vezeti, ám mindössze egy pont az előnye a második helyen álló Sisa Márk Ádámmal szemben, illetve kettejüket négy pont lemaradással Kertész Dávid követi a harmadik helyen. Egyszóval nagyon, de nagyon szoros a jelenlegi állás. Az üldözők sincsenek nagy távolságban, ugyanis a negyedik, illetve ötödik helyezett mindössze egy pont lemaradása van a harmadik helyezettel szemben és a 10. pozícióig kevesebb, mint 22 pont lemaradása van a játékosoknak. A labdarúgó-világbajnokság közelít a végéhez és ahogy a tornán is egyre feszültebb légkör alakul ki, úgy a tippversenyünkben is egyre élesebb a helyzet. Sok sikert kívánunk a játékosoknak és a negyeddöntők után érkezünk a következő összesítéssel. Kíváncsian várjuk, hogy ki milyen eredménnyel zárja a soron következő négy mérkőzést, ami nagy kihatással lehet a vb-tippverseny tabellájára.

VB 2022 TIPPJÁTÉK

Szurkold velünk végig a foci VB-t a b&wtips tippjátékában és nyerd meg az értékes nyereményeink egyikét! 

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: