Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Online fogadóirodák előnyei és hátrányai

Magyarországon a mai napig rengeteg sportfogadó ragaszkodik a hagyományos, „papír alapú” fogadáshoz. Ez pedig elég érdekes tényező, hiszen 2022-ben már szinte bármit megvehet az ember az interneten és ténylegesen a magyar lakosság döntő többsége már hozzájut az online tér adta lehetőségekhez. Természetesen látható egyfajta növekvő tendencia az online sportfogadások terén Magyarországon is és ebből kiindulva több pro és kontra érvet összegyűjtöttünk.. 

A cikkünkben bemutatjuk, hogy mik azok az alapvető különbségek, amelyek az online, illetve offline fogadóirodák között láthatóak. Illetve azt is megmutatjuk neked, hogy milyen előnyökkel és hátrányokkal rendelkezik az online fogadás.

1. Élő fogadás és cash out
Ugyan egyre szélesebb kínálattal rendelkezik a hazai tippmix/tippmixpro élő kínálata, ám továbbra is messze elmarad az online fogadóirodák kínálatától a fogadóiroda. Ami szintén remek lehetőség a legtöbb online fogadóirodánál, hogy jelen van a cash out funkció, amely alapvetően egy-egy számunkra kedvezőtlenül alakuló mérkőzésnél, akár mentőöv is lehet. 

2. Fogadóirodák kínálata/szorzók
Alapvetően elmondható az, hogy papíron rendre alacsonyabb szorzókat látunk, mint egy-egy kiemelt online bukmékernél. A bet365 kínálatát megnézve egyértelműen kiemelhető, hogy szinte minden eseményre magasabb szorzókat kínál az angol székhelyű cég. Ezenkívül olyan speciális opciókra is fogadást köthetünk, mint pl. a lesek, büntetőlapok, játékos opciók, bedobások stb. Illetve ott van a fogadáskészítő opció is, amely segítségével egy-egy alacsonyabb szorzóból, magasabb értékeket tudunk kialakítani. 

3. Temérdek választási lehetőséged van!
Az online bukmékereket megszámolni is nagyon nehéz lenne, hiszen manapság már ténylegesen rengeteg fogadóiroda létezik. Ezen irodák pedig folyamatosan arra törekednek, hogy minél többen regisztráljanak hozzájuk és ennek köszönhetően rengeteg bónusszal és mindenféle ajánlattal készülnek az új, vagy meglévő ügyfeleik számára. Az offline bukmékerek esetében pedig nincsenek ilyen akciók, vagy csak nagyon ritkán és igazából nem tudsz válogatni, főleg úgy, hogy Magyarországon a Szerencsejáték Zrt. monopol helyzetben van.

4. Kényelem
Talán az egyik legfontosabb érv az online fogadóirodák mellett, hogy a fogadásaink megtételéhez igazából elég már egy mobiltelefon, illetve internet és onnantól kezdve majdhogynem mindenre fogadást köthetünk. (Még akár az időjárásra is..) Az pedig, hogy otthon a kanapéról, a munkahelyen egy gép mellől, vagy épp a nyaralásod ideje alatt is esélyed van fogadásokat kötni, ténylegesen igazi kényelemre vall.

5. Biztonság
Minden fogadóiroda alapfeltétele az, hogy megbízható legyen és ennek megfelelően a befizetéseink/kifizetéseink rendre biztonságosan működnek. Több fogadóirodánál a saját bankkártyánkról, vagy számlánkról fizethetünk ki és be, de van többféle fizetési lehetőség is mint pl. Skrill, Paypal, Wise stb. Ezenkívül a legtöbb online bukméker az Európai Unióban törvényileg is meghatározott licenccel rendelkezik.

Kattints ide és tekintsd meg az általunk ajánlott fogadóirodákat! Ugyanis összegyűjtöttünk neked több olyan fogadóirodát is, amelyet mi személyesen kipróbáltunk és bátran ajánlunk számodra is!

Alapvetően elmondhatjuk azt, hogy az online fogadóirodák óriási előnyt élveznek az offline riválisaikkal szemben és ennek megfelelően egyre többen fogadnak az interneten keresztül. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy ennek a fogadási formának vannak hátrányai is..

1. Nincs kezedben a pénzed
Sokkal könnyebb úgy költekezni és fogadásokat kötni, hogy nem érzed fizikálisan a kockáztatott téted. Ennek megfelelően jóval egyszerűbben elbukhatod a virtuális egyenlegedből a pénzed, mintha offline irodában tennéd ezt meg. 

2. Bármikor fogadhatsz
Egy offline irodával ellentétben, ahol bizonyos nyitvatartás mellett fogadhatsz, online 0-24-ben köthetsz fogadásokat. Ez pedig óriási kockázatot jelent azok számára, akik képtelenek betartani az alap fogadási stratégiájukat.

3. Korlátozhatnak/Kitilthatnak
Amennyiben eredményes sportfogadó vagy, akkor idővel találkozhatsz ezzel a tényezővel. A legtöbb fogadóiroda ugyanis nehezen viseli azt, ha valaki hosszútávon veszteséget alakít ki számukra, vagy épp olyan piacra fogad, ahol rendre veri a closing oddsokat. Ilyen esetekben általában lekorlátozzák a téteket pár ezer, vagy épp pár száz Forintra, de az is előfordulhat, hogy kitiltanak az adott fogadóirodából. Kitiltás esetén a feltöltött pénzed nem veszíted el, de a továbbiakban nem köthetsz fogadásokat az adott fogadóirodánál.

Rengeteg pro és kontra érvet gyűjtöttünk össze, amelyek alapján eldöntheted, hogy számodra mi fekszik jobban. Az online fogadóirodák ténylegesen évről-évre egyre jobban „szaporodnak” és igazából ennek az online fogadók óriási nyertesei, hiszen rengeteg akcióval és ajánlattal várnak minket az új bukik. Mi mindenki számára azt javasoljuk, hogy legyen minimum egy regisztrációja egy online irodánál és egy jól felépített fogadási stratégiával, illetve bankroll menedzsmenttel sikeres sportfogadó lehet az online térben is. 

Valószínűleg a következő években még több fogadóiroda fog létrejönni, hiszen rengeteg esély van még ebben a versenypiacban és abban is biztosak lehetünk, hogy az egyre korszerűbb technológiák miatt folyamatos fejlesztéseket kapunk majd az online irodáktól.

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: