Oldal kezelési útmutató

Kedves előfizetőnk,

Az útmutató segítségével megkönnyítjük az Ön dolgát és megmutatjuk, hogyan is kell kezelnie nap, mint nap az oldalunkat, hogy láthassa az Ön által igényelt szolgáltatások elemzéseit és ajánlásait. Az útmutatóban lépésről, lépésre bemutatjuk, hogy mit kell Önnek tennie. Kérjük, hogy legyen figyelmes, hiszen minden egyes lépés fontos és megkönnyíti a közös munkánkat!

1. Lépés
Az előfizetést követően Önt emailben értesítjük, ahol elsőként megkapja a befizetésről a kiállított számlát, adott esetben a privát chat linkjét. A számla érkezésével az Ön fiókját aktiválta a rendszerünk, az-az attól a perctől kezdve az Ön előfizetése aktív és láthatja az elemzéseinket. Az első és legfontosabb dolog, hogy minden elemzés a weboldalon van publikálva, erről telegramon és az applikáción keresztül is minden egyes esetben értesítést küldünk amikor az adott elemzés megosztásra került! Innentől egy dolga van, fel kell lépnie az oldalunkra http://www.bwtips.net, majd a következő képen látható módon a “Prémium elemzések”, vagy “Prémium “Gold” fülre kell kattintania annak függvényében, hogy mely szolgáltatást igényelte!

2. Lépés

A rendszerünk az előfizetőknek publikált tartalmakat levédve jeleníti meg. “Ez a tartalom “Prémium szolgáltatás” előfizetéséhez kötött.”  Itt Önnek nincs más dolga, mint a második képen látható módon, a “Megtekintem az elemzést” linkre kattintani, majd ezt követően bejelentkezni a rendszerünkbe, hogy láthassa az elemzést.

3. Lépés

A Bejelentkezés gombra kattintva, Önt automatikusan átnavigálja a rendszerünk a bejelentkezési felületre. Itt Önnek meg kell adnia a felhasználónevét, vagy email címét, illetve jelszavát. Ha mindent helyesen adott meg, akkor a rendszerünk automatikusan belépteti a fiókjába!

4. Lépés

A rendszerünk tehát a “Fiókjába” lépteti, ahol láthatja az eddig igényelt előfizetéseit,hűségpontjait, illetve tudja szerkeszteni fiókját és számlázási címét. Itt nagyon fontos, hogy ismét a kijelölt helyre kell kattintani, tehát az adott “Prémium elemzések”, avagy a “Prémium “Gold”” menüpontokra. Ez azért fontos, mert a rendszer automatikusan átnavigálja Önt az elemzésekhez!

5. Lépés

Amennyiben mindent jól csinált és rákattintott az adott menüre, akkor láthatja, hogy az eddig védett tartalom és annak üzenete eltűnt és immáron Ön is megtekintheti az elemzést! Az elemzés megtekintéséhez nincs más dolga, mint a legfrissebben publikált mérkőzésre rákattintani és azonnal láthatja az adott tartalmat!

Mobilkészülékeken ugyanez a menete az elemzések megtekintésének. Ott annyi a teendő, hogy a bal oldalon látható “szendvics” ikonra kell kattintani, majd görgessen mindaddig lefelé a menüben, míg meg nem találja az Ön által igényelt szolgáltatás menüpontjait! Fontos, hogy mobilkészülékeken kétszer kell kattintani az alábbi menükre a megnyitáshoz! 

Reméljük, hogy ezen útmutató segítségével egyszerűbbé tettük az oldalunk kezelhetőségét!

2019-07-01