b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Olasz Kupa : Ismét remizett a Lazio és a Milan

Vajon újraismétli magát a történelem és két 0-0-s végeredményt hoz a csapatok kupamérkőzése? (Fotó: AFP)

Ismét gól nélküli döntetlennel zártak a felek és megismétlődni látszik a tavalyi összecsapása a két együttesnek, ahol ugyanígy a kupában két 0-0-s mérkőzést követően büntetőkkel jutott tovább a AC Milan csapata.

Vajon a visszavágón lesz okuk az örömre a házigazdáknak? (Fotó: AFP)

A két együttes mostani összecsapásán lényegében végig a Lazio dominált és a Milan inkább a “biztos” védekezésre fektette a főbb hangsúlyt, illetve a kontrákra rendezkedett be. Ez a játék nem is feküdt a piros-feketéknek, akik csak a szerencséjüknek köszönhetik, hogy kapott gól nélkül megúszták a mérkőzést. A Milánóiak hálóőre Gianluigi Donnarumma ismét bizonyította, hogy milyen tehetséges kapus és nem tudtak az “eszén” túljárni Immobiléék. Ami biztos, hogy a 79. percben nem az olasz kapuson múlt az eredmény változása, hiszen Immobile a kapufát zörgette meg a háló helyett.

A felek tehát nem bírtak egymással és ahogyan mi erre számítottunk a mérkőzés előtt, egy döntetlenben bíztunk és sikerült “megkopasztanunk” a fogadóirodákat. A leírásban is megjegyeztük 66,66%-s eséllyel indulni bármilyen fogadást és befektetést tekintve hatalmas lehetőség. Mi éltünk vele, majd kisebb szerencsével zöldült a megosztott ajánlásunk.

Immobile csak a kapufáig jutott, pechére 0-0-s eredménnyel zárult a mérkőzés.

A visszavágóra április 24-én kerül sor, amely mérkőzésre várhatóan ismét fogadást fogunk kötni. Tegnap sikerült profitálnunk és reméljük, hogy sokan megfogadták a tanácsunkat, hiszen gyarapodhatott a pénztárcájuk az általunk megosztott ajánlással.

0
%d bloggers like this: