b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Októberben sem maradunk nagy szorzós nyeremény nélkül!

Egy újabb nagy szorzós tippet sikerül bezsebelnünk az évben, ugyanis október 11-én az Elche-Mallorca összecsapás az elképzeléseink szerint alakult!

A nyertes tippet ismét a „prémium gold” szolgáltatásunk szállította és ezzel igazából nem is árultunk el új dolgot, hiszen ebben a csomagban kerülnek megosztásra ezek az elképzelhetetlennek tűnő tippek. Az elmúlt évek viszont kellőképp bebizonyíthatták már az előfizetőink és igazából a követőink számára is, hogy bizony a büntetőlapos fogadásokban rövid-, illetve hosszútávon is érték és lehetőség van! Az említett találkozón az alábbi elemzést osztottuk meg az előfizetőinkkel.

A Mallorca idén is kőkemény, míg az Elche tök utolsó és adott most már a frusztráltság a hazaiaknál. Alapvetően nem sportszerűtlen az Elche, de a mostani formájukban benne lehet egy keményebb meccs és ma az a Pizarro fúj, aki azért szereti a keményebb faultokra/balhékra osztogatni a lapot. Persze ehhez kell egy szoros meccs is, de én nagyon bízom benne, hogy ezen a találkozón visszakapjuk az elmúlt hónapok extráit, hiszen az utóbbi időszakban 1-1 lapon múltak a 30-40, vagy akár 80-100-as szorzók. Hátha itt visszakapunk valamit a sorstól.

Nos Fortuna ránk mosolygott, hiszen a találkozón az alaptippként publikált 5.5 lap feletti opciót a csapatok nagyon simán hozták, amit utána „megfűszereztek” egy piros lappal és jött zárásként a szenzáció. Hiszen a találkozó vége a várakozásainknak megfelelően „paprikás” hangulatú lett és 5, illetve 6 büntetőlapot gyűjtöttek a csapatok. Hogy ez miért is fontos?! A fogadásunk a 2. félidei büntetőlapokra vonatkozott, ahol 4-4 lapot vártunk a felektől és igen ez a fogadáskészítő ajánlás 61.00-ás szorzón fizetett az előfizetőinknek! Reméljük, hogy téged is meggyőznek az alábbi képek és bízunk benne, hogy Te is hasonló sikereket akarsz elérni! Ha ez így van, akkor görgess lentebb és igényeld még ma a prémium „gold” szolgáltatásunkat!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves

PRÉMIUM „TICKET” SZOLGÁLTATÁS

7999

Ft/hónap

PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS

9999

Ft/hónap

PRÉMIUM „GOLD” SZOLGÁLTATÁS

14999

Ft/hónap

NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS

19999

Ft/hónap

PRÉMIUM „FULL” PACK

34999

Ft/hónap

„TÍZ PERCES” SZOLGÁLTATÁS

49999

Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

0
%d bloggers like this: