b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Obos-Ligaen: Tovább íródhat a Sogndal veretlen szériája!

Ha ma nyerni tud, akár a dobogóra is kerülhet a Sogndal! (Fotó: Getty Images)

A norvég másodosztályban több izgalmas mérkőzést is rendeznek a hét utolsó napján és számunkra az Asane-Sogndal párharc tetszik a legjobban.

Ami biztos, hogy a norvég bajnokság mérkőzésein rendszerint “borítékolva” vannak a találatok és ennek megfelelően elég alacsony szorzókat kínálnak a gólok piacán a fogadóirodák. Persze így is van több opcióban érték, illetve lehetőség és ez így van a mai mérkőzésen is. Az Asane jelenleg a tizenkettedik helyen áll, míg a mai rivális az ötödik pozíciót tölti be és ma egy esetleges győzelemmel, akár a dobogó is összejöhet számukra. Persze nem szabad messzemenő következtetéseket levonni a helyezésekből, ugyanis az Asane elég kellemetlen ellenfélnek számít hazai környezetben, míg a Sogndal az idegenbeli túráin egyáltalán nem teljesített meggyőzően és erről tanúskodik a csapat idegenbeli mutatója is, hiszen a vendégek 2-3-2-es mérleggel rendelkeznek. A gólokat tekintve mindkét csapat elég gólerős, ám a hazai védelem az egyik leggyengébb mutatóval rendelkezik, hiszen 16 forduló alatt 36 kapott góljuk van.

Ami biztos, hogy az előző fordulóbeli pofon után az Asane számára nagyon jól jönne egy pontszerzés egy élmezőnyben szereplővel szemben. A Sogndal támadósor elég hatékony a kapu előterében, ráadásul ma ténylegesen egy olyan védelemmel találják szembe magukat, akik bármikor képesek 2-3 gólt is összehozni. Viszont a vendégek védelme sem a legjobb és erről tesz tanúbizonyságot az utóbbi hetek eredményessége is. A Sogndal az előző fordulóban három gólt is kapott, azt megelőzően a Ranheim otthonában szintén háromszor kaptak gólt, de ha az idegenbeli tétmérkőzéseket nézzük szinte minden meccsén kapott legalább egy gólt a Sogndal. Egy szó, mint száz az Asane védelmében benne lesz a mai meccsen a két kapott gól, de szerintünk a hazai támadósor is jó lesz egy találatra. Úgyhogy a fogadásunk a gólokra vonatkozik és a gólváltás mellett a 2.5 gól feletti opciót favorizáljuk!

Tipp: Igen + 2.5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok)
odds: 1.66

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: