b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Obos-ligaen : Notodden – Raufoss

Vajon a Raufoss képes lesz győzelemmel zárni a mai mérkőzésen? (Fotó : Getty Images)

Ahogy jeleztem is az előző cikkben, ráfekszem a nyári slágerbajnokságok mérkőzéseire. Mivel már 10. forduló körül járnak a bajnokságok, így bőven körvonalazódtak már az esélyek és a statisztikai adatok is egyre pontosabbak.


I Notodden – Raufoss I

 

A norvégok esetében számomra ez az egyik legkecsegtetőbb esélyekkel ellátott mérkőzés. Az indok pedig egyszerű, a statisztikai adataim alapján ezen a mérkőzésen 82%-s biztonsággal várható a gólváltás, mint opció. A Notodden 8 forduló alatt 7 gólt szerzett és 15-t kapott, míg a Raufoss 12:13-s mutatóval rendelkezik. Ha a hazaiakat tekintjük, akkor látható, hogy két tétmérkőzést leszámítva 8 alkalommal gólt szereztek és ugyanez a mutató mondható el a vendégekről is.

A  két együttes statisztikai adatai alapján 1,33, illetve 1,5-s várható gólszámmal rendelkezik, ami annyit tesz, hogy a gólváltás bőven reális opció. Mivel ezen opciók tekintetében átlagolni lehet az esélyeket, a gólváltás hihetetlen magas százalékú eséllyel rendelkezik a mérkőzésen.

Vajon a Raufoss képes lesz győzelemmel zárni a mai mérkőzésen? (Fotó : Getty Images)

A mostani elemzés, tehát ténylegesen statisztikai adatokra “alapszik” és lényegében számomra nincs kérdés, főleg látva az előző hetek eredményességeit. Egy szó, mint száz a gólváltásban mindenképp van érték és remélem, hogy ma sem okoz csalódást számomra a statisztika és a favorizált opció valóban kialakul a mérkőzésen.

Notodden – Raufoss (18:00)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,61 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: