b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

OB1 : Szolnok – Miskolci VLC – 10/14 19:30

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 19:30

A Szolnok egyértelmű esélyese ennek a párharcnak, ám érdemes megemlíteni a miskolci csapat első két meccsét, ahol egyszer nyert, egyszer pedig egy góllal maradt alul az ellenfeleivel szemben. A Szolnok eddig hat meccset játszott le és a Tatabánya elleni 17-5-ös mérkőzést leszámítva egyszer sem tudott tíz pontos különbséggel nyerni az együttes. Az egymás elleni eredmények alapján is érdekes ez a hendikep line, ugyanis a csaptok előző szezonbeli meccsein egyszer sem született két, vagy nagyobb gólarányú különbségű győzelem. De ha előrébb megyünk 2018 és 2019-es években sem látni ilyen eredményt, hogy 10 góllal nyert volna a Szolnok. Átnézve a csapatok weboldalait nem találtunk semmilyen információt arról, hogy a miskolci csapatból bármilyen kulcsjátékos hiányozna, úgyhogy bátran fogadunk erre a +9.5-es hendikep linera és remélem, hogy zöldülni fog a most megoszott opció.

📊 Ajánlott predikció: 
Miskolci VLC +9.5 (Hendikep)

odds: 
2.10 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: