b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nyilvános napot tartunk! Tekints be a munkánkba te is!

A mai napunkra 4 futballmérkőzéssel és 1 NFL találkozóval készültünk. Köszönjük, hogy ennyien és ilyen rövid időn belül jeleztétek, hogy igényt tartotok a munkánkra. Óriási az örömünk, mint a munkában, mint a magánéletben és reméljük, hogy ma is sikerül egy kis sikert csempészni a napba. Kiváló mérkőzésekkel készültünk és nem szeretnénk ma sem csalódást okozni a közösségünk tagjainak!


Az első találkozó esetében az Internazionale – Milan találkozót szemeltük ki. Gyakorlatilag itt nem szeretnénk sokáig húzni az elemzést, egyértelműek az erőviszonyok és aki hosszabb ideje figyelemmel követi az olasz bajnokságot, tudhatja, hogy ezen a mérkőzésen nincsenek formák, nincsenek statisztikai adatok, hiszen ez talán a Serie A legnagyobb rangadója. Pályán az Inter és az AC Milan. Mindkét oldalon fantasztikus képességű és teljesítményű labdarúgók a keretben, ráadásul a szezon mindkét félnek hasonlóan alakul. Ugyan az Inter a 3., míg a Milan a 11., de az AC Milan jelenlegi helyezését nem a vereségei miatt, hanem a döntetlenjeinek köszönheti Egyébként a csapat mérlege 3-3-1, illetve 15-10 a gólkülönbségük. Az Inter hozza a tavalyi évi mutatóját 5-1-2 a mérlegük 12:6 a gólkülönbségük. Egymás ellen utóbbi időben 0-0-s döntetleneket értek el és a remi most is benne lehet  párharcban. Viszont látható, hogy az utóbbi mérkőzéseken rendre gólváltásokban gazdag mérkőzéseket játszanak a felek, ezért mi úgy gondoljuk, hogy ma a gólváltást, mint opciót is behúzzuk ezen a mérkőzésen.

Internazionale – Milan (20:30) Tippmix kód: 40260 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,70 “B” kategória Tét: 1,5 egység
Internazionale – Milan (20:30) Tippmix kód: 40187 D
Tipp:Döntetlen (1X2) odds:3,20 “C” kategória Tét: 1 egység

A második találkozón a Oostende – Gent mérkőzésre érkeztünk egy ajánlással. Aki egy kicsit is tisztában van a belga bajnoksággal, az tudhatja, hogy gólokban gazdag mérkőzéseket hoz szinte minden forduló. Ma pedig az a Gent lép a pályára, akik idáig a szezonban 10 mérkőzés alatt 9 alkalommal 2,5 feletti mérkőzéseket játszottak le. Ma pedig az a Oostende az ellenfelük, akik szintén nem a gól nélküli mérkőzésekről híresek. Ezért mi úgy gondoljuk, látva a Gent Gól/Mérkőzés, illetve a hazai csapat mutatóit, hogy kialakulhat a gólváltás és a 2,5 over opció is a találkozón. Mivel nagyobb szorzóért tehetünk fogadást a 2,5 over opcióra, ezért mi inkább erre tennénk fogadást és reméljük, hogy a csapatok nem ma varrják össze a gólzsák száját.

Oostende – Gent (18:00) Tippmix kód: 55178 V
Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) odds:1,65 “B” kategória Tét: 1,5 egység

A harmadik mérkőzésen ismét egy gólváltásra gondoltunk, méghozzá az általunk nyár óta favorizált MLS bajnokságból. Őszinték leszünk itt az MLS-ben közel 84%-s találati aránnyal rendelkezünk, ami kiváló mutató, főleg hogy 63 mérkőzésre van lebontva ez az arány. Ma egy olyan találkozóval készültünk, ahol két olyan csapat találkozik egymással, akik az 1. helyért harcolhatnak. Kiélezett a párharc, ráadásul a 3. helyezett Los Angeles Fc is egy karnyújtásnyira van az áhított Play Off Negyeddöntőbe kerüléstől. Ezért mi ma a két motivált csapat találkozóján úgy gondoljuk, hogy kialakulhat a gólváltás. A vendégek 60 gólnál, míg a hazaiak 51 rúgott gólnál tartanak egymás ellen ebben az évben 2 alkalommal találkoztak és mindkétszer 5 gólt és 3-2-s eredményt alakítottak ki, mi ma beérjük egy 1-1-el is, csak jöjjenek a gólok!

Dallas – Kansas City (23:00) Tippmix kód: 17532 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,55 “B” kategória Tét: 2 egység

Az utolsó mérkőzésen pedig ismét a góloké a főszerep. Egy francia mérkőzést szemeltünk ki a kínálatból, ahol a St. Etienne – Rennes fog egymással találkozni. Gyakorlatilag már több elemzésben is leírtuk, hogy a Rennes lesz az a csapat, akik mindegy kivel és mindegy milyen környezetben 85-90% eséllyel gólt szereznek. Ma pedig egy hasonló kvalitású és mentalitással rendelkező csapattal találkoznak. Óriási derbire van kilátás és látható, hogy egyik fél sem a góltalanságáról híres, viszont a gólszerzés megy nekik. Ezért mi úgy érezzük, hogy ma a két csapat mérkőzésén kialakulnak a gólok, ráadásul egymás ellen utóbbi időben rendre megszületett a gólváltás a mérkőzéseken.

St-Etienne – Rennes (17:00) Tippmix kód:  49331 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,80 “B” kategória Tét: 1 egység

Az NFL mérkőzésünk esetében az LA Chargers – Tennessee összecsapást szemeltük ki. Lényegében minden a Chargers mellett szól és elnézve a mutatókat, illetve az egymás elleni eredményeket számunkra nincs kérdés. Ma ennek a LA Chargersnek, ezzel a kerettel kötelező a győzelmet behúzni. A Tennessee Titans 3-0-3-s mutatóval rendelkezik és jelenleg a 11. helyen állnak. AZ LA Chargers pedig igencsak veretes mutatója 4-0-2 a 3. helyre elég jelenleg. Mi úgy véljük, hogy ma behúzza a Chargers a mérkőzést. Legutóbb a Cleveland ellen is simán nyertek 14:38-ra, de azt megelőzően a Raiders és a 49ers ellen is 26:10, 29:27-s arányban diadalmaskodtak. Itt az ideje az 5. győzelemnek, amelyre óriási esélye van a csapatnak.

LA Chargers – Tennessee (15:30) Tippmix kód: 01080 H
Tipp:LA Chargers -3,5 (Hendikep -3,5) odds:1,70 “C” kategória Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: