Nyilvános megosztás: Svájc – Belgium esélylatolgatás

Nyilvános megosztással is készültünk a mai napra és egy olyan Nemzetek Ligája mérkőzésre készültünk, ahol két igencsak gólerős csapat fog egymással megmérkőzni. A hazai csapat győzelmi kényszerben, míg a vendégeknek egy döntetlen is elegendő lehetne..


A fogadóirodák ki-ki párharcként tekintenek erre a mérkőzésre. Jelen esetben is a bet365 szorzókkal kalkuláltunk az esélyek tekintetében. A vendégek szorzója igencsak kecsegtető lehetne, viszont ilyen helyzetben, amikor egy döntetlen is elég az 1. pozíció megtartásához sokszor rizikós a fogadás. Nem is véletlen ilyen magas (2,14) a vendégek szorzója, ráadásul a svájci válogatott igencsak jó teljesítménnyel bír hazai pályán..

Svájc Döntetlen Belgium
3,60 3,50 2,14

 

Mit várunk a mérkőzéstől?
Mindkét oldal remek támadósorokkal rendelkezik és látható, hogy előző mérkőzésükön is összehozták a felek a gólváltást. Óriási a tét itt is, hiszen, ha a hazaiak nyernek 2 góllal akkor ők a továbbjutók, ha pedig döntetlen, vagy belga sikerrel zárul a mérkőzés akkor egyértelműen E. Hazardék jutnak tovább. A svájciak minden mérkőzésükön gólt rúgtak és ugyanígy tettek a belgák is. Ezért mi kíváncsian várjuk a mérkőzést és ha megfigyeljük a csapatok egymás elleni eredményeit látható, hogy többször alakítottak ki gólváltásban és gólokban gazdag találkozókat. Reméljük, hogy ma is így lesz és a felek összehozzák a gólváltást. Előző találkozón 2-1-s belga siker született, de tegyük hozzá, hogy nem volt szerencséje a svájci csapatnak. Ma ügyelniük kell arra, hogy elől jól teljesítsenek, míg a védelemben összpontosítani kellene, hogy gól nélkül zárjanak. Nehéz mérkőzés lesz ez a mai, ahol várhatóan a svájciak kezdeményezhetnek, viszont a belgák kontráiban és kiváló középpályás és támadósoraiban bízhatunk. Érdekességként a svájci válogatott legutóbbi 10 hazai mérkőzésén 8 alkalommal gólt szerzett, míg a belgák legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésükön mindig gólt szereztek, de ebből 6 alkalommal gólt is kaptak. Ma a döntetlen elég lehet, amiben benne van bőven egy “összeszedett” gól, úgyhogy bízunk benne, hogy ma is kialakítják a felek a gólváltást.

A találkozót a Sport 2 televízió közvetíti élőben 20 óra 45 perctől.
Játékvezető: D. Orsato (Olasz)
Helyszín: Swissporarena (Luzern)

Svájc – Belgium (20:45) Tippmix kód: 25290 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,80 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!