b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nyilvános megosztás: Svájc – Belgium esélylatolgatás

Belgium's midfielder Marouane Fellaini (C left) celebrates with teammate Belgium's forward Eden Hazard after scoring during the Russia 2018 World Cup round of 16 football match between Belgium and Japan at the Rostov Arena in Rostov-On-Don on July 2, 2018. / AFP PHOTO / Odd ANDERSEN / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS

Nyilvános megosztással is készültünk a mai napra és egy olyan Nemzetek Ligája mérkőzésre készültünk, ahol két igencsak gólerős csapat fog egymással megmérkőzni. A hazai csapat győzelmi kényszerben, míg a vendégeknek egy döntetlen is elegendő lehetne..


A fogadóirodák ki-ki párharcként tekintenek erre a mérkőzésre. Jelen esetben is a bet365 szorzókkal kalkuláltunk az esélyek tekintetében. A vendégek szorzója igencsak kecsegtető lehetne, viszont ilyen helyzetben, amikor egy döntetlen is elég az 1. pozíció megtartásához sokszor rizikós a fogadás. Nem is véletlen ilyen magas (2,14) a vendégek szorzója, ráadásul a svájci válogatott igencsak jó teljesítménnyel bír hazai pályán..

Svájc Döntetlen Belgium
3,60 3,50 2,14

 

Mit várunk a mérkőzéstől?
Mindkét oldal remek támadósorokkal rendelkezik és látható, hogy előző mérkőzésükön is összehozták a felek a gólváltást. Óriási a tét itt is, hiszen, ha a hazaiak nyernek 2 góllal akkor ők a továbbjutók, ha pedig döntetlen, vagy belga sikerrel zárul a mérkőzés akkor egyértelműen E. Hazardék jutnak tovább. A svájciak minden mérkőzésükön gólt rúgtak és ugyanígy tettek a belgák is. Ezért mi kíváncsian várjuk a mérkőzést és ha megfigyeljük a csapatok egymás elleni eredményeit látható, hogy többször alakítottak ki gólváltásban és gólokban gazdag találkozókat. Reméljük, hogy ma is így lesz és a felek összehozzák a gólváltást. Előző találkozón 2-1-s belga siker született, de tegyük hozzá, hogy nem volt szerencséje a svájci csapatnak. Ma ügyelniük kell arra, hogy elől jól teljesítsenek, míg a védelemben összpontosítani kellene, hogy gól nélkül zárjanak. Nehéz mérkőzés lesz ez a mai, ahol várhatóan a svájciak kezdeményezhetnek, viszont a belgák kontráiban és kiváló középpályás és támadósoraiban bízhatunk. Érdekességként a svájci válogatott legutóbbi 10 hazai mérkőzésén 8 alkalommal gólt szerzett, míg a belgák legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésükön mindig gólt szereztek, de ebből 6 alkalommal gólt is kaptak. Ma a döntetlen elég lehet, amiben benne van bőven egy “összeszedett” gól, úgyhogy bízunk benne, hogy ma is kialakítják a felek a gólváltást.

A találkozót a Sport 2 televízió közvetíti élőben 20 óra 45 perctől.
Játékvezető: D. Orsato (Olasz)
Helyszín: Swissporarena (Luzern)

Svájc – Belgium (20:45) Tippmix kód: 25290 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,80 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: