b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nyilvános megosztás: Olaszországtól – Belgiumig!

Megoldották az "ágyúsok" és az elődöntőben a Valenciával találkoznak (Fotó : Skysports)

Mai napon öt elemzést teszünk közzé és csak is kizárólag futballajánlásokkal készültünk. Nem szeretnék ma sem hosszas elemzésekbe bonyolódni, őszinte leszek az “A” és “B” kategóriás tippjeink a statisztikák alapján 90% , de a “C” kategóriás tippek is körülbelül 85%-s eséllyel indulnak. Követni fogom az eseményeket élőben és ha megkívánja az adott szituáció fogadásokat fogunk kötni a találkozókra. Óriási köszönet a közösségünk minden résztvevőjének, akik kivették a részüket és egy-egy kedveléssel jelezték felénk, hogy kíváncsiak a munkánkra!


Az első esetben egy “A” kategóriás elemzéssel készültem. A Juventus – Cagliari találkozón várnám egyértelműen Cristiano Ronaldo által vezényelt zebrák győzelmét és ahogy már ezt a múlthéten is leírtam ez az a csapat, amely az olasz bajnokság egyik legjobb védelmével, kontra legjobb támadósorával rendelkezik. Viszont nagy átlagban és 2-3 gólos előnynél “leül” a Juventus és beéri ezekkel a győzelmekkel. Úgyhogy én úgy vélem, ma is egy kevés gólos mérkőzésen 2-0, vagy 3-0-s találkozón harcolhatják ki a győzelmet és maradhatnak tovább veretlenek. Ami érdekes lehet, hogy a Cagliari idegenben eddig 1-1-3-s mutatóval és 2:7-s gólkülönbséggel rendelkezik. Úgyhogy nem nagyon fekszik nekik a gólszerzés, de általában kevés bekapott góllal hozzák le a mérkőzéseiket. Remélhetőleg ma is így lesz!

Juventus – Cagliari (20:30) Tippmix kód: 31994 01
Tipp:Hazai és kevesebb (1X2 + Gólszám 4,5) odds:1,50 “A” kategória Tét: 5 egység

A második találkozón már egy “B” kategóriás tippel folytatnám. A Hertha BSC – RB Leipzig találkozót választottam ki a kínálatból. Gyakorlatilag mindkét csapat remek formában és látható, hogy fej-fej mellett haladnak. Teljesen megegyező a statisztika és a gólkülönbségük is majdnem megegyező. A Hertha nagyon jól teljesít otthon, viszont a vendégek támadósora igencsak kiváló teljesítményre képes, még ha az idegenbeli mutatójuk nem is erről tanúskodik. Mindent egybevéve a két csapat mérkőzésein amikor ebben a felállásban találkoztak 2-6, illetve 1-4-s RB Leipzig győzelemmel zárultak a találkozók. Ma is egy hasonló mérkőzésre számítok és szerintem megzörrenhet mindkét háló. Ebben pedig van érték.A Lipcse bajnokságban megfigyelt idegenbeli teljesítménye alapján 4 mérkőzésből 3 alkalommal gólt szerzett és 3 alkalommal gólt is kapott. Úgyhogy várható az adok-kapok. A Hertha otthon kiváló formában és eddig 4 hazai meccsből 3 alkalommal nyertek egyszer pedig döntetlennel zártak.De mindig rúgtak gólt és kétszer kaptak is. A tipp megalapozott és szerintem bőven esélyes is!

Hertha BSC – RB Leipzig (18:30) Tippmix kód: 31176 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,65 “B” kategória Tét: 3 egység

 


A harmadik mérkőzésen egy belga rangadót szemeltem ki, amit szintén “B” kategóriába sorolva osztanék meg. A Genk – FC Bruges mérkőzésen várok óriási “csörtét”. Mindkét csapat ki-ki párharcot vív és kisebb meglepetésre most a Genk van lépéselőnyben. Hazai pályán remekül teljesítenek, de a vendégek sem maradnak el tőlük. A Genk eddig veretlen, viszont utóbbi mérkőzésein rendre gólokat kapott. A Brugge egy vereséggel ugyan de 9-3-1-s statisztikával rendelkezik. Utóbbi időben egy kicsi hullámvölgybe került a csapat, de véleményem szerint a két legjobb támadósorral rendelkező csapatok mérkőzésén ma kialakulnak a gólok. A hazai oldalon 38 , míg a vendégek részéről 35 rúgott gól szerepel a statisztikában és ez igencsak beszédes mutató. Ráadásul a két fél védelme nem zár a legjobban és egyre több mérkőzésen gólokat kapnak.Egymás ellen többször alakítottak már ki gólváltásokban gazdag mérkőzéseket. Ezért úgy gondolom, hogy ez ma is benne lehet a pakliban és remek szorzóért cserébe fogadást kötünk és élünk a lehetősséggel!

Genk – FC Bruges (18:00) Tippmix kód: 04476 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,55 “B” kategória Tét: 3 egység

A következő két tipp esetében már “C” kategóriába sorolt elemzések kerülnek megosztásra. Elsőként a Premier League mai rangadójával kezdenék. Az Arsenal – Liverpool találkozón várnám a találatokat és úgy vélem, hogy ezen csapatok mérkőzésén nem lesz megállás és több gólos mérkőzést láthatunk.Mindkét oldalon vannak hiányzók, viszont elől mindkét csapat számíthat a kulcsfontosságú játékosaira. Aubameyang, Lacazette az Arsenal részéről, míg Mane, Salah, Firmino trió a Pool részéről biztosan a keretben lesz. Úgyhogy várhatóak a találatok, amelyek amúgy is jellemzik a két csapat összecsapásait. Egymás elleni eredményeket eltekintve legutóbb 3-3, 4-0, 3-1, 3-4 és 3-3-s eredményeket játszottak a felek. Szerintem ma is benne lehet a párharcba a gólváltás és úgy érzem, hogy egy 2,5 over mérkőzés is kialakulhat. Ennek fényében erre a kettősre kötöttem fogadást , amelyre 1,75-s szorzóért “kötelező” fogadni!

Arsenal – Liverpool (18:30) Tippmix kód: 19715 01
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) odds:1,75 “C” kategória Tét: 2 egység

Az utolsó elemzésen pedig félig meddig önmagam ellen megyek. A Real Madrid – Valladolid mérkőzésen fogadást kötök a királyi gárda ellen. Egyértelműen ez a tipp “őrültségnek” tűnik, viszont úgy érzem, hogy a foghíjas védelem ma sem lesz képes maradandót alkotni, hiszen nincs Carvajal, Marcelo és Varane. Ráadásul a mai ellenfelük leírását nem is értem, hiszen 4-4-2-s mutatóval rendelkezik a Valladolid és azokon a meccseken amikor vereséget szenvedtek is szűkös 1-0-val kapott ki a csapat. Összességében viszont jól teljesítenek és a legutóbbi 7 mérkőzésükön rendre pontot szereztek, pontosabban 5 győzelem – 2 döntetlen a vendégek mutatója. A Real Madrid esetében óriási reklámérték volt, hogy a kupában egy Melilla-t legyőztek 4-0-ra. Mindenütt erről szóltak most a hírek, hogy Solari ezt tette a csapattal.. Hát mit is mondjak.. Lássuk ma, hogy mire képesek, jelenleg amúgy a blancók a 9. helyen 4-2-4-s mutatóval. Ugyan hazai pályán mindig is esélyes lesz a csapat, viszont láttam a Levante elleni mérkőzést, amelyen 1-2-re kikapott az együttes és látszódott, hogy nincs meg a csapategység. Most új tréner érkezésével változhatnak a viszonyok, viszont ez a Valladolid egyáltalán nem sorolható a gyenge ellenfelek közé. Kevés gólt kapnak és elől pedig szinte rendre betalálnak. A foghíjas védelem ma is összehozhat egy gólt és én erre kötnék jelenesetben fogadást. Úgyhogy, mint Real Madrid szurkoló én bizalmatlan vagyok és szerintem ma akár egy ismételt botlás is benne lehet a pakliban.

 Real Madrid – Valladolid (16:15) Tippmix kód: 24211 V
Tipp:Nem (Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést) odds:1,75 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: