b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nyilvános megosztás: Négy találkozóval készültünk!

Aug 19, 2018; Washington, DC, USA; D.C. United midfielder Luciano Acosta (10) celebrates with teammates after scoring a goal against New England Revolution in the first half at Audi Field. Mandatory Credit: Geoff Burke-USA TODAY Sports

Mai napon két Nemzetek Ligája,  egy általunk a végsőkig favorizált MLS mérkőzésre, illetve egy teniszmérkőzésre készítettünk elemzéseket. “B” és “C” kategóriába kerültek az ajánlásaink és reméljük, hogy nem okozunk csalódást ma sem a követőinknek!

Fontos! Ma az élő tippjeinket is megosztjuk a telegram csatornánkon keresztül!
https://t.me/betandwintipps


Az első mérkőzésen rögtön egy várható győzelemmel kezdenénk. A Bulgária – Ciprus mérkőzésre fektetnénk be “nagyobb” összeget. Ezt a mérkőzést sorolnánk egyedüliként “B” kategóriába. A bolgár csapat nagyon jól teljesít a “C” divízióban és jelenállás szerint 2-0-0 a csapat mérlege. Eddig Norvégiával és Szlovéniával találkoztak utóbbi ellen 2-1, míg a norvégok ellen 1-0-s sikert aratott a csapat. Ma az a ciprusi együttes érkezik hozzájuk, akik nem sok maradandót tudtak eddig nyújtani idegenben, hiszen a legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzést figyelembe véve 9 alkalommal vereséget szenvedtek, illetve egyszer győztek Gibraltár otthonában 1-2-s mérkőzésen. Ezenkívül legtöbbször rúgott gól nélkül zárják a mérkőzéseiket. A bolgár csapat otthon nagyon jól teljesít és többnyire az ellenfeleit megveri. VB selejtezőkön ezt láthattuk, hiszen a csapat egyedül a franciák ellen szenvedett vereséget, ezenkívül a Luxemburg, Fehéroroszország, Hollandia, Svédország válogatottjai ellen is győzni tudott. Így számunkra nincs kérdés, láttuk nem is olyan rég 2018.09.09-én játszani a csapatot a norvégok ellen, ahol nagyon simán a mérkőzést végig uralva tudták begyűjteni a 3 pontot. Ma viszonylag könnyebb ellenféllel szemben lépnek pályára és ma egy esetleges győzelemmel akár már a továbbjutás kérdése is eldőlhet a hazai csapat részéről. Eddig 4 alkalommal találkoztak a felek ebben a felállásban és sosem sikerült Ciprusnak győzni, így mi ma sem várjuk ezt, a hazaiak mutatója beszédes, Ciprus legutóbbi 10 mérkőzése idegenben szintén, így mi nem húzzuk tovább és ma egy tetemesebb összeg mellett fogadunk a hazai csapat sikerére.

Bulgária – Ciprus (20:45) Tippmix kód: 49666 H
Tipp:Bulgária (1X2) odds:1,55 “B” kategória 2.szint Tét: 6 egység

A második mérkőzésen szintén egy várható sikerre fogadnánk a Nemzetek Ligája sorozatban. A Norvégia – Szlovénia mérkőzésen várjuk a norvégok sikerét. A szlovén csapat borzasztó gyengén kezdte meg a sorozatot, hiszen 0-0-2 a csapat mérlege és egy jóval alul értékeltebb ciprusi válogatott otthonában is vereséget szenvedett a szlovén csapat. Ma, mint utolsó “szalmaszálba” kapaszkodásként, ha nyernek, akkor körbeverés miatt 3-3-3 ponttal rendelkezhetnek a csapatok, viszont a norvégok hazai pályán mindig is egy nehéz ellenfélnek számítanak. A norvégok hazai mutatója igencsak beszédes, legutóbbi 5 találkozójukon rendre nyertek pedig az ellenfelek közt Észak-Írország és Ausztrália is szerepet kapott, de azt megelőzően is svéd/cseh duóval döntetlent játszott a norvég csapat. A szlovénok nagyon rossz formában, ahogy már ezt a fentiekben is említettük és nem is igazán látszik a csapaton a küzdeni akarás. Sokak továbbra is erre a Nemzetek Ligája kupasorozatra csak teherként tekintenek és ezt talán a legjobban a szlovénok teljesítményén lehet látni. Azért egy ciprusi válogatottól elszenvedett vereség után bőven lehet motivációhiány a csapat játékosaiban. Ráadásul ma ténylegesen egy olyan norvég együttessel kerülnek szembe, akik hazai pályán képesek kiváló teljesítményre. Ezért mi úgy véljük, hogy a norvégok, mint jelenleg 2. helyezett együttes begyűjthetik a 3 pontot és bízhatnak abban, hogy a velük azonos pontszámmal rendelkező Ciprusi válogatott pontokat veszít a bolgárok otthonában. Ezért behúztuk a hazai győzelmet, amelyet már “C” kategóriába sorolva osztunk meg!

Norvégia – Szlovénia (18:00) Tippmix kód: 48999 H
Tipp:Norvégia (1X2) odds:1,70 “C” kategória 3.szint Tét: 3 egység

A harmadik mérkőzésen pedig egy MLS mérkőzésen érkezünk egy ígéretes tippel. A D.C. United – Dallas mérkőzésen várnánk a találatokat. Gyakorlatilag ma a D.C. számára fontos, hogy megszerezzék a 3 pontot. Két forduló van hátra a legtöbb csapatnak a bajnokságból, ebből a szempontból a D.C. előrébb jár, hiszen 2 mérkőzésük még “hadilábon” áll. Úgyhogy itt az ideje a pontszerzésnek, amely az utóbbi időben megy is a csapatnak, igen ám csak ma az az FC Dallas lesz az ellenfél akik 57 pontjukkal ugyan, de mindössze 1 ponttal vezetik a Western Conference-t. Így, ha bejönnek a megérzéseink, mi a hazai csapattól egy extra motiváltságot várunk, amelyet a kezdeményezéseikben és a góljaikban várunk, míg a Dallas részéről sem lehet kétség, hogy a legjobbak kerülnek a pályára, hiszen kulcsfontosságú a mai mérkőzés és, ha szeretnék megtartani az 1. pozíciót, ehhez minden egyes pontra szükségük lesz. Úgyhogy a két különféle motivációval rendelkező együttes párharcából és nem mellesleg kiindulva az általunk már hónapok óta favorizált MLS bajnokságból, nem lenne meglepetés a gólváltás, mint opció! Úgyhogy behúztuk ezt a lehetőséget és reméljük, hogy egyik oldal sem ad lentebb, az általunk már a fentiekben említett “motiváltságból”. Mindkét oldal számára menni kell a pontokért!

D.C. United – Dallas (22:55)
Tippmix kód: 18190 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “C” kategória 3.szint Tét: 2 egység

Az utolsó találkozón U. Humbert – G. Barrere fog egymással farkasszemet nézni. Ez még sajnos egy Challenger torna, amit Ortisei (Olaszország) rendeznek meg, viszont Humbert utóbbi időben tesz arról, hogy felfigyeljenek a teljesítményére és szépen lépked fölfelé az ATP ranglistán. Ma viszont egy olyan ellenféllel néz szembe aki honfitára, viszont még sosem találkoztak. Barrere mérkőzéseit figyelemmel követve viszont azt láttuk, hogy kiváló adogatásai mellett, roppantul gyengén fogad. Humbertről ez viszont nem mondható el, ő az a teniszező aki a mérkőzés elejétől a végégig pontos, precíz és 110%-s teljesítményre képes. Lestienne ellen is ezt bebizonyította,hiszen Tie Break ideje alatt 15-13-s eredménynél tudta behúzni az 1. szettet, ezután pedig 6-3-al zárta a másodikat. Egy szóval a srác idegei kötélből vannak és nem könnyű kizökkenteni ebből az állapotból. Barrere ezen a tornán nyújt maradandót, de tegyük hozzá, hogy eddig nem is találkozott hasonló ellenféllel, mint Humbert. Ezt megelőzően egyik francia tornán se nyújtott maradandót és nincs is a legjobb formában. Humbert Franciaországban döntőig menetelt az egyik tornán, illetve a US Openen is már főtáblára került, ahol Wawrinka volt számára a “megállító” tényező. Ezt megelőzően 4 találkozón is nyerni tudott. Úgyhogy számunkra minden Humbert sikere mellett szól és reméljük, hogy ma sem okoz csalódást. Élőben két napja nyerünk vele, itt az ideje a 3. nyereségnek , csak most papíron.

U. Humbert – G. Barrere (14:00) Tippmix kód: 55422 H
Tipp:U. Humbert (A mérkőzés győztese) odds:1,60 “C” kategória 3.szint Tét: 1 egység

 


Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: