Nyilvános megosztás: Négy találkozóval készültünk nektek!

Az októberi hónapunkban már garanciálisan dolgozunk és ennek köszönhetően óriási érdeklődés övezi a szolgáltatásunkat. Láthatjátok folyamatosan,hogy a telegram csatornánkon keresztül megosztjuk a sikereinket, illetve már a weboldalunkon is közzétettünk egy cikket. Eddig a garanciánknak megfelelően teljesítünk, szinte minden egyes nap profittal zártunk és most is hasonlóképpen tennénk.

A mai megosztásban két ajánlás a mostani, míg további két elemzés a holnapi tippadásunk részét képzi! Arra kérnénk, ha velünk tartasz tartsd be az ajánlott téteket és ne kombináld a mérkőzéseket! 

(Sajnos a mostani tippadásunk tekintetében a fogadóirodák nem voltak túlságosan kegyesek és alacsony szorzókra kell, hogy fogadásokat kössünk. Ezért a tippadásunkban, nagyobb tétekkel dolgoztunk és így ajánljuk a mai tippjeinket!)


Az első találkozón egyből egy régi kedvenc bajnokság az amerikai MLS mérkőzésére tennénk ajánlást. A meccsen a Toronto FC – Vancouver csapatai találkoznak egymással. Gyakorlatilag az MLS bajnokság nekünk a nyár favoritja volt, viszont a fogadóirodák felébredtek és jobban odafigyelnek már a bajnokság szorzóira. A megszokott 1,65-1,80-s átlagszorzók helyett, jelenleg 1,40-1,60 közé lehet tenni a szorzókat az általunk legtöbbször favorizált opciók esetében. A mai találkozó lényegében mindkét fél számára kulcsfontosságúnak bizonyul, hiszen közeledik a rájátszás és még mindkét oldal a top6-n kívül tartózkodik. A hazai fél a 9., míg a vendégek a 8. helyen állnak. Mindkét oldal rengeteg góllal kalkulálhat, hiszen a Toronto 54 rúgott gólnál, míg a vendégek 47 rúgott találatnál járnak, viszont jellemző a mérkőzésekre, hogy gólt is kapnak, hiszen a kapott gólok száma 58, illetve 59-s értéket mutat. Mi úgy véljük, hogy ma sem fog egyik csapat sem beállni védekezni, hiszen mindkettejüknek kellene az a bizonyos 3 pont. Ezért mi egy izgalmas 90 percre számítunk, ráadásul a két fél nem is olyan rég 7 gólos mérkőzést játszott egymással. Úgyhogy mi ma is számolnánk a gólokkal és jelen esetben a gólváltásra tennénk fogadást, sajnos alacsony szorzóért (1,45), de “A” kategóriába sorolva!

Toronto FC – Vancouver (23:00) Tippmix kód: 44146 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,45 “A” kategória Tét: 5 egység

Az második találkozón a Kansas City – Los Angeles Galaxy fog egymással megmérkőzni. A Western Conference ligában iszonyatosan közel állnak a csapatok egymáshoz. Kisebb meglepetésre ugyan a Sporting Kansas City a 2. helyen, míg az Ibrahimovicot is a soraiban tudó LA Galaxy a 7. helyen áll. A vendégek számára ma igencsak döntő kimenetelű lehet ez a mérkőzés, hiszen ha ma nyernek akkor nagy valószínűséggel képesek lehetnek a play off-ba jutni, viszont ma ha nem tudnak pontot szerezni, akkor szinte 90%-ig biztos, hogy kimarad a csapat a rájátszásból. A keret adott és lényegében az egyik legjobb adottságú a csapat. A gólszerzés tekintetében egyértelműen az MLS legjobban teljesítő csapatai közé sorolhatóak a vendégek és eddig a legtöbb gólt szerezték, pontosabban 60 gólt. Viszont a csapat gyengesége, hogy a sok rúgott gól mellett ők kapták a szezonban a második legtöbb gólt is számszerűleg 59. Ez a két statisztikai adat igencsak beszédes, a másik kulcsfontosságú tényező a Kansas hazai pályán nyújtott teljesítménye. A csapat hazai pályán jól teljesít és szinte minden alkalommal szerez gólt. Mindkét fél elől jól teljesít, ezért mi bízunk abban, hogy mindkét fél megzörgeti a hálót. Az LA Galaxy számára tehát küzdeni kell az 1. perctől az utolsóig, így mi igencsak kiélezett párharcra számítunk, ahol akár a Galaxy pontokat is gyűjthet.

Kansas City – Los Angeles Galaxy (02:30) Tippmix kód: 46948 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,45 “B” kategória Tét: 2 egység

A harmadik mérkőzésen ismét a gólváltásra voksolnánk. A Salt Lake – Portland mérkőzés kerül megrendezésre. Hasonló a felállás, mint az előbb leírt LA Galaxy esetében. A Real Salt Lake együttesét előzheti meg az LA Galaxy, hiszen az együttes a 6. helyen áll 46 ponttal, de a Portland csapata sem dőlhet hátra a 48 megszerzett pontjával. Mindkét együttesnek kulcsfontosságú a végén a pontszerzés és látva a gólokat itt is két olyan csapatról beszélhetünk, akik java részt gólokat szereznek, de kapnak is. A hazai csapat 50:50, míg a vendégek 46:45-s gólkülönbséggel állnak. Mindkét oldal gólszerzői a keretben kaphatnak szerepet, ezért mi úgy érezzük, hogy a találkozón kialakíthatják a gólokat a felek, ráadásul egymás ellen rendre sikerül ezt az opciót véghez vinni. Legutóbb 2-1-re nyert a Portland, de volt 1:4 és többször döntetlent is értek el a csapatok egymás ellen, ezekben az esetekben kétszer is 2-2-s döntetlen született. Most is bízunk tehát a gólokban és reméljük, hogy nem hagynak minket cserben a csapatok!

Salt Lake – Portland (03:30) Tippmix kód: 45194 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “B” kategória Tét: 1 egység

Az utolsó mérkőzésen a Paris SG – Nantes fog egymással megmérkőzni. Gyakorlatilag igencsak ritka alkalom egyike ez a mai, hiszen ez egy Bajnokok Ligája mérkőzés. A két fél ismerős egymásnak és nem is olyan rég szeptember 2.-n találkoztak egymással, ekkor 34-34-s döntetlent értek el a felek. A Nantes kerete folyamatosan erősödik, míg a PSG továbbra is európai szinten a legjobb 4 közé várható. Ez a mai viszont egy igazi csúcs rangadónak számít, hasonló a helyzet, mint nálunk a Veszprém – Szeged mérkőzéseken. Mindkét oldal plusz motiváltsággal rendelkezik ilyenkor és nagy átlagban elmondható, hogy mindig szoros találkozókat és utóbbi időben Nantes győzelmekkel zárultak ezek a mérkőzések. Ezért mi úgy érezzük, hogy igenis ma is egy hendikep opcióval fogadni kell a vendégek sikerére. Ezért egy +5,5 hendikep opció mellett mi megtesszük ezt és bízunk benne, hogy sikerül megszorítaniuk a PSG csapatát!

Paris SG – Nantes (17:30) Tippmix kód: 10761 V
Tipp:Nantes +5,5 (Hendikep -5,5) odds:1,55 “C” kategória Tét: 1 egység


Sok sikert és szerencsés napot!