b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nyilvános megosztás: Négy találkozóval készültünk nektek!

LA Galaxy's Zlatan Ibrahimovic, center left, of Sweden, celebrates his goal with Chris Pontius, center right, Perry Kitchen, right, and Ola Kamara during the second half of an MLS soccer match against the Real Salt Lake Saturday, June 9, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 3-0. (AP Photo/Jae C. Hong)

Az októberi hónapunkban már garanciálisan dolgozunk és ennek köszönhetően óriási érdeklődés övezi a szolgáltatásunkat. Láthatjátok folyamatosan,hogy a telegram csatornánkon keresztül megosztjuk a sikereinket, illetve már a weboldalunkon is közzétettünk egy cikket. Eddig a garanciánknak megfelelően teljesítünk, szinte minden egyes nap profittal zártunk és most is hasonlóképpen tennénk.

A mai megosztásban két ajánlás a mostani, míg további két elemzés a holnapi tippadásunk részét képzi! Arra kérnénk, ha velünk tartasz tartsd be az ajánlott téteket és ne kombináld a mérkőzéseket! 

(Sajnos a mostani tippadásunk tekintetében a fogadóirodák nem voltak túlságosan kegyesek és alacsony szorzókra kell, hogy fogadásokat kössünk. Ezért a tippadásunkban, nagyobb tétekkel dolgoztunk és így ajánljuk a mai tippjeinket!)


Az első találkozón egyből egy régi kedvenc bajnokság az amerikai MLS mérkőzésére tennénk ajánlást. A meccsen a Toronto FC – Vancouver csapatai találkoznak egymással. Gyakorlatilag az MLS bajnokság nekünk a nyár favoritja volt, viszont a fogadóirodák felébredtek és jobban odafigyelnek már a bajnokság szorzóira. A megszokott 1,65-1,80-s átlagszorzók helyett, jelenleg 1,40-1,60 közé lehet tenni a szorzókat az általunk legtöbbször favorizált opciók esetében. A mai találkozó lényegében mindkét fél számára kulcsfontosságúnak bizonyul, hiszen közeledik a rájátszás és még mindkét oldal a top6-n kívül tartózkodik. A hazai fél a 9., míg a vendégek a 8. helyen állnak. Mindkét oldal rengeteg góllal kalkulálhat, hiszen a Toronto 54 rúgott gólnál, míg a vendégek 47 rúgott találatnál járnak, viszont jellemző a mérkőzésekre, hogy gólt is kapnak, hiszen a kapott gólok száma 58, illetve 59-s értéket mutat. Mi úgy véljük, hogy ma sem fog egyik csapat sem beállni védekezni, hiszen mindkettejüknek kellene az a bizonyos 3 pont. Ezért mi egy izgalmas 90 percre számítunk, ráadásul a két fél nem is olyan rég 7 gólos mérkőzést játszott egymással. Úgyhogy mi ma is számolnánk a gólokkal és jelen esetben a gólváltásra tennénk fogadást, sajnos alacsony szorzóért (1,45), de “A” kategóriába sorolva!

Toronto FC – Vancouver (23:00) Tippmix kód: 44146 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,45 “A” kategória Tét: 5 egység

Az második találkozón a Kansas City – Los Angeles Galaxy fog egymással megmérkőzni. A Western Conference ligában iszonyatosan közel állnak a csapatok egymáshoz. Kisebb meglepetésre ugyan a Sporting Kansas City a 2. helyen, míg az Ibrahimovicot is a soraiban tudó LA Galaxy a 7. helyen áll. A vendégek számára ma igencsak döntő kimenetelű lehet ez a mérkőzés, hiszen ha ma nyernek akkor nagy valószínűséggel képesek lehetnek a play off-ba jutni, viszont ma ha nem tudnak pontot szerezni, akkor szinte 90%-ig biztos, hogy kimarad a csapat a rájátszásból. A keret adott és lényegében az egyik legjobb adottságú a csapat. A gólszerzés tekintetében egyértelműen az MLS legjobban teljesítő csapatai közé sorolhatóak a vendégek és eddig a legtöbb gólt szerezték, pontosabban 60 gólt. Viszont a csapat gyengesége, hogy a sok rúgott gól mellett ők kapták a szezonban a második legtöbb gólt is számszerűleg 59. Ez a két statisztikai adat igencsak beszédes, a másik kulcsfontosságú tényező a Kansas hazai pályán nyújtott teljesítménye. A csapat hazai pályán jól teljesít és szinte minden alkalommal szerez gólt. Mindkét fél elől jól teljesít, ezért mi bízunk abban, hogy mindkét fél megzörgeti a hálót. Az LA Galaxy számára tehát küzdeni kell az 1. perctől az utolsóig, így mi igencsak kiélezett párharcra számítunk, ahol akár a Galaxy pontokat is gyűjthet.

Kansas City – Los Angeles Galaxy (02:30) Tippmix kód: 46948 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,45 “B” kategória Tét: 2 egység

A harmadik mérkőzésen ismét a gólváltásra voksolnánk. A Salt Lake – Portland mérkőzés kerül megrendezésre. Hasonló a felállás, mint az előbb leírt LA Galaxy esetében. A Real Salt Lake együttesét előzheti meg az LA Galaxy, hiszen az együttes a 6. helyen áll 46 ponttal, de a Portland csapata sem dőlhet hátra a 48 megszerzett pontjával. Mindkét együttesnek kulcsfontosságú a végén a pontszerzés és látva a gólokat itt is két olyan csapatról beszélhetünk, akik java részt gólokat szereznek, de kapnak is. A hazai csapat 50:50, míg a vendégek 46:45-s gólkülönbséggel állnak. Mindkét oldal gólszerzői a keretben kaphatnak szerepet, ezért mi úgy érezzük, hogy a találkozón kialakíthatják a gólokat a felek, ráadásul egymás ellen rendre sikerül ezt az opciót véghez vinni. Legutóbb 2-1-re nyert a Portland, de volt 1:4 és többször döntetlent is értek el a csapatok egymás ellen, ezekben az esetekben kétszer is 2-2-s döntetlen született. Most is bízunk tehát a gólokban és reméljük, hogy nem hagynak minket cserben a csapatok!

Salt Lake – Portland (03:30) Tippmix kód: 45194 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “B” kategória Tét: 1 egység

Az utolsó mérkőzésen a Paris SG – Nantes fog egymással megmérkőzni. Gyakorlatilag igencsak ritka alkalom egyike ez a mai, hiszen ez egy Bajnokok Ligája mérkőzés. A két fél ismerős egymásnak és nem is olyan rég szeptember 2.-n találkoztak egymással, ekkor 34-34-s döntetlent értek el a felek. A Nantes kerete folyamatosan erősödik, míg a PSG továbbra is európai szinten a legjobb 4 közé várható. Ez a mai viszont egy igazi csúcs rangadónak számít, hasonló a helyzet, mint nálunk a Veszprém – Szeged mérkőzéseken. Mindkét oldal plusz motiváltsággal rendelkezik ilyenkor és nagy átlagban elmondható, hogy mindig szoros találkozókat és utóbbi időben Nantes győzelmekkel zárultak ezek a mérkőzések. Ezért mi úgy érezzük, hogy igenis ma is egy hendikep opcióval fogadni kell a vendégek sikerére. Ezért egy +5,5 hendikep opció mellett mi megtesszük ezt és bízunk benne, hogy sikerül megszorítaniuk a PSG csapatát!

Paris SG – Nantes (17:30) Tippmix kód: 10761 V
Tipp:Nantes +5,5 (Hendikep -5,5) odds:1,55 “C” kategória Tét: 1 egység


Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: