b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nyilvános megosztás: Napoli – Paris SG esélylatolgatás

Kylian Mbappé annyi pénzt kaphat csupán az aláírásáért, mint amennyiből néhány éve még két topjátékost meg lehetett venni bármelyik klubtól (Fotó: AFP)

A világ egyik legkedveltebb és legnézettebb kupasorozata kerül ismét a “porondra”. Rengetegen kíváncsiak a mai mérkőzésekre és elmondható, hogy esetleges vereségek esetén akár “történelmi” bukásokat is láthatunk. Jelen esetben a Paris SG mérkőzésén is lehetnek meglepetések. Ha ma a PSG nem szerezne pontot, talán búcsút is inthet a Bajnokok Ligája sorozatnak..


Napoli – Paris SG I


Gyakorlatilag mindkét csapat gólokban gazdag mérkőzéseket játszik és lényegében ez az alapja a mai tippünknek is. A PSG-t nem kell bemutatni senkinek, véleményem szerint a világ egyik legjobb támadósorával rendelkezik. Mbappe fantasztikus formában, de Neymar is követi a francia tehetséget. Jó hír lehet a franciák számára, hogy Cavani ismét a pályán lehet és így a PSG legjobb támadótriója az Mbappe, Neymar, Cavani rohamozhat Olaszországban. A hazai oldalon Ancelotti megtalálta a megoldást és kamatozni látszik a 4-4-2-s stratégia. Elől Mertens és Insigne duó szinte minden mérkőzésen betalál, ráadásul a nápolyi együttes hazai pályán nagyon rég érezte már meg a vereség ízét. A PSG idegenben is jól teljesít, de látható, hogy a franciák védelme szinte minden mérkőzésen összehoz 1-2 gólt, ami után elől menni kell az eredményért. Ma pedig kulcsfontosságú mérkőzés előtt áll mindkét csapat, hiszen jelenleg a franciák a 3. helyen, míg az olaszok a 2. pozícióban. Egymás ellen 2-2-vel zártak az előző meccsen és most én úgy érzem, hogy ez ma is benne lehet a pakliban. Egyértelműen a hazai fél ma az esélyesebb, de nyilvánvaló, hogy a PSG ma mindent megfog tenni a győzelemért, hiszen nem az EL trófeáért akarnak küzdeni. Egy vereség akár döntően befolyásolhatja a sorsukat, ezért extra motivált vendégcsapatra számítok, míg a hazai oldal statisztikája igencsak beszédes. Előzőleg is lógott a levegőben a PSG pontszerzése de már a 77. percben megszületett az általunk ma favorizált opció. Az látható volt, hogy mindkét oldal küzdött szinte az egész meccsen és rengeteg helyzetet,illetve több kapufát is szereztek a 4 gól mellett. Ma is így lehet és remélhetőleg ismét kialakulnak a gólok a találkozón.

Napoli – Paris SG (21:00) Tippmix kód: 05846 01
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) odds:1,75 “B” kategória Tét: 3 egység

Amennyiben tetszett a mai elemzésünk és velünk tartasz, kérjük, hogy oszd meg te is az elemzésünket! Ha pedig szeretnél napi szinten értesülni a legfrissebb híreinkről, tippjeinkről és eredményeikről, kövess minket az alábbiak valamelyikén keresztül!

TELEGRAM
FACEBOOK CHATBOT

 

0
%d bloggers like this: