b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nyilvános megosztás: Liverpool – PSG, West Brom – Bristol City

Várhatóan ma nyerni fog a PSG és a Neymar/Mbappé duó bajnoki címét ünnepelhet! (Fotó : Getty Images)

Ismét útjára indul a Bajnokok Ligája nemzetközi kupasorozat, illetve az angol Championship is folytatódik. Ma kiváló mérkőzéseket láthatunk a pályákon, viszont mi a mai nap egyik legjobban várt mérkőzésére érkezünk egy ajánlással, illetve az angoloktól egy ígéretes mérkőzést választottunk ki a kínálatból. Mindkét mérkőzésen remek formában lévő csapatok találkoznak egymással és most egymás ellen megmutathatják, hogy mire is képesek.


A Bajnokok Ligája mérkőzéssel kezdenénk, ahol a Liverpool – PSG mérkőzés kerül megrendezésre. A PSG egy Szuperkupa győzelemmel kezdte meg a 2018/2019-s szezont és azóta is a bajnokságban veretlen tudott maradni az együttes, ami nem véletlen. A csapat továbbra is remek egyéniségekből áll, ráadásul Mbappé egyre jobb teljesítményre képes. Ő és Neymar is a hétvégi St. Etienne elleni mérkőzésen pihenőt kapott. A hazai fél a Premier League-ben 5-0-0-s mérleggel rendelkezik, tehát hibátlanok. Lényegében mindkét oldalon fantasztikus képességű “sztárok” vannak a keretekben. A Liverpool részéről Salah, Mané és Firmino az akit kilehet emelni, míg a vendégek oldaláról. Mbappé, Neymar, Cavani és Di Maria az akik a hátukon viszik a francia együttest. A múltat tudhatjuk, hiszen a PSG egyetlen egy célja az előző éveket elnézve, hogy BL trófeát nyerjen. Eddig ez nem sikerült, viszont a csoportköröket nagy átlagban hibátlanul szokták venni. Most azért jóval nehezebb a feladat, viszont két olyan csapat találkozik most, amelyek védelmei jók, viszont sebezhetőek és a támadóik a világon a legjobb 5 támadósorok közé tehetőek. A Liverpool utóbbi két mérkőzésén gólt kapott, míg a PSG esetében a legutóbbi 55 mérkőzést figyelembe véve 53 alkalommal gólt tudott szerezni az együttes, ami egy igencsak érdekes mutató. A Liverpool várhatóan otthon kezdeményezőbb fél lesz, de egy bombaformában lévő Mbappé, illetve Neymar bármikor képes lehet a gólszerzésre. Ezért mi hatalmas érdeklődéssel várjuk ezt a találkozót és talán a mai nap “tutiját” foghatjuk meg az általunk favorizált opcióval, ami nem más, mint a gólváltás és a 2,5 over opció.

 

Liverpool – Paris SG (3-2) Tippmix kód: 09016 01
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) odds:1,70 “B” kategória Tét: 6 egység

Az angol mérkőzésen mindkét csapat remekül kezdte a szezont a hazai fél a 8. helyen, míg a vendégek a 3. pozícióban vannak 7 fordulót követően. Összességében elmondható, hogy a West Brom esélyes lehet a PL-be jutásra, viszont a csapat védelmét erősíteni kell a téli szünet alatt. Az együttes szinte a legtöbb gólt kapta és jelenlegi gólarányuk 16:10. A legtöbb gólt rúgták a mezőnyben, de szinte a legtöbbet is kapták. A mai ellenfelük az a Bristol City lesz, akik eddig 4-2-1-s mérleggel rendelkeznek és idegenben idáig veretlenek. A csapat 12:6-s gólkülönbséggel rendelkezik. Legutóbb a csapatok ebben a felállásban 2016.01.09.-n találkozott egymással akkor 2-2-s eredmény született. Mi úgy véljük, hogy most is kialakulhat egy hasonló eredmény a találkozón. A West Brom otthon képes lesz a gólszerzésre, de a védelmük továbbra sem szuperál és egy ilyen kiváló formában lévő Bristol képes lesz a gólszerzésre. Így mi behúztuk a gólváltást a találkozón.

West Bromwich – Bristol City (4-2) Tippmix kód: 34611 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,70  “B” kategória Tét: 3 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: