b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nyilvános megosztás: Hollandia – Franciaország esélylatolgatás

SAINT PETERSBURG, RUSSIA - JULY 10: Samuel Umtiti of France is mobbed by his team after scoring his sides first goal during the 2018 FIFA World Cup Russia Semi Final match between Belgium and France at Saint Petersburg Stadium on July 10, 2018 in Saint Petersburg, Russia. (Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

Tegnap a belga válogatottnak köszönhetően sikerrel zárt a nyilvános megosztásunk, hiszen 2-0-ra nyert a hazai együttes, ezzel pedig nyereséggel zárt a tippünk. Ma viszont talán a kínálat legnagyobb rangadójának ígérkező mérkőzésre készítettünk elemzést, ahol lényegében győzelmi kényszerben van a hazai fél, míg a franciák részéről több hiányzó is van a keretben, viszont számukra elegendő lenne egy döntetlen is a találkozón..


Két találkozót követően három ponttal áll a Holland válogatott. A hazaiak kerete fiatalnak mondható , hiszen 24 év alatt  van az átlagéletkor és Babel a legidősebb tagja a csapatnak a maga 30. életévével. Babel az előző találkozón szépített a hollandoknál, de megemlítendő, hogy tele van meghatározó egyéniségekkel a keret (van de Beek, Blind, de Vrij, van Dijk, Wijnaldum,  Strootman és nem utolsó sorban Depay). Végre alakulóban az “Oranje”, ráadásul a szakmai stáb és a játékosok közt remek a hangulat és ez megmutatkozik az eredményeken is. Úgy tűnik tehát, hogy a hollandok elmozdultak az előző  években látott mélypontról. Ez pedig ma kapóra jöhet számunkra, hiszen az a francia válogatott lesz az ellenfél akik még mindig csúcson vannak. Sorozatosan sikerül pontokat szerezniük, ráadásul nyáron VB-t is nyertek. Deschamps tökéletes munkát végez és számára minden bizalom adott, ugyanakkor most nehezebb dolga lehet a kelleténél. Hiszen Pogba,  Martial, Lacazette, Samuel Umtiti,  Payet,  Lemar és Coman is kihagyja a találkozót. Természetesen így is bőven “ütőkártyája” a trénernek, mivel Griezmann , Giroud vagy épp a fiatal tehetség Mbappé is ott lesz a találkozón, azonban a védekezést nehéz lesz megoldani ennyi kulcsfontosságú hiányzóval a keretben. A vendégek gólja(i) szinte garantáltak, hiszen a legutóbbi 20 mérkőzésen 18 alkalommal betaláltak , de az előző mérkőzést látva, illetve az “eredmény- , győzelmi kényszer” miatt hazai pályán a hollandok is betalálhatnak. Véleményünk szerint a hazai oldalon kötelező a gólszerzés, a küzdés és ebben előző mérkőzésen sem volt hiány, míg a vendégek számára egy bekapott gól akár egy plusz teljesítményt is kihozhat a csapatból. Mindkét oldaltól várjuk tehát  gólokat, viszont szerintünk 1-1-el fog végződni ez a mérkőzés, ami a vendég csapatnak fog kedvezni. A megérzésünk és statisztikák alapján is ez a “tipp” megalapozott lehet, de mivel ennyi hiányzó van a francia részről csak “C” kategóriás ajánlást osztunk meg egy viszonylagosan elfogadható szorzóért.

Hollandia – Franciaország (20:45) Tippmix kód: 37054 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: