b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nyaralás szinte ingyen?! Nekünk ezt is sikerült összehozni..

Torino, 2018. július 16. Cristiano Ronaldo, a Juventus új játékosa elõzetes orvosi vizsgálatra érkezik az olasz labdarúgóklub torinói stadionjába 2018. július 16-án. (MTI/AP/Luca Bruno)

Ugyan még a mai napon tart a hétvégi “nyaralásunk”, mint ahogy tudhatta mindenki, nyílt hétvégét tartottunk és a telegram csatornánkon keresztül minden egyes napon megosztottuk az általunk jónak vélt mérkőzéseket és a hozzájuk tartozó tippeket. Minden egyes mérkőzéshez egy-egy rövidebb érvelést írtunk, hiszen most nem elemeztünk, megpróbáltuk egy kicsit kiengedni a hétköznapok és az éves munkával járó terheket és így tovább.


Lényegében nagy hatással volt ez a munkánkra is látva az eredményeket, hiszen elmondhatjuk azt, hogy az eddigi mérlegünk hibátlan, két napi megosztásunk is hiba nélkül zárt és a ma hajnali MLS tippek is hozták a várt profitot.


A tippjeinket már az “Archívum” menüpontban, illetve a fentiekben is említett telegram csatornánkon keresztül mindenki láthatja, illetve megtalálhatja. A telegram csatorna használata teljesen ingyenes, ahol szinte egy másodpercen belül értesülhetsz minden egyes információról, hírről ami velünk kapcsolatos. Az ingyenes tippadásunkat ezen keresztül osztottuk meg és egyet mondhatunk el, hogy “sikerrel zártunk és nem mellesleg a hétvégi nyaralásunkat a Szerencsejáték ZRT. finanszírozta, hiszen ezzel a gyönyörű szériával és annál is szebb nyereményekkel teljesen ingyen nyaraltunk.”

 

Reméljük, hogy te is velünk tartottál, hiszen mi most is bizonyítottunk! Nyári pihenés ide vagy oda, mi most is hoztuk a kötelezőt és a megosztásaink ismét nyereséggel zártak!

Így nem is nehéz az élet..  

0
%d bloggers like this: