Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Novemberi összegzés: Nem ez volt a „legizmosabb” hónap, de a profit ismét összejött!

A novemberi hónapunk is hasonlóan alakult, mint az októberi, de nagy pozitívum az, hogy a nagy tétes szolgáltatásunk ismét bizonyított és egy gyengébb teljesítmény után azonnal javítani tudtunk!

A novemberi hónapban már több bajnokságban is lezárták a 2022-es évet, rengeteg játékos készült már fejben a labdarúgó-világbajnokságra és ennek igazából meg is voltak a következményei a pályákon. Elég sok meglepetés eredmény született a vb előtti fordulókban és sajnos ez meg is tépázta több helyen az eredményességünket. A futball-világbajnokságot viszont elég jól sikerült elkapnunk és több szolgáltatásunk is nyereséggel tudott zárni. Az amerikai piacon sem volt szerencsénk novemberben és a gyenge produktum után bejelentettük a szolgáltatásunk megszüntetését, hiszen nem tudtuk azt a szintet hozni itt, amit a b&wtips előfizetői közössége megszokhatott tőlünk az előző évek során. Összességében +7.793 egységet könyvelhettek el azon előfizetőink, akik minden szolgáltatásunkban jelen vannak. Ez nem kimagasló teljesítmény, de igazából a lényeg a profit és ez esetünkben a novemberi hónapban is összejött!

A novemberi hónapunk a következő eredményekkel zárult!⤵️
👉Prémium szolgáltatás: -19.435 egység
👉Prémium “gold” szolgáltatás: +34.405 egység
👉Nagy tétes szolgáltatás: +16.633 egység
👉Ticket szolgáltatás: -14.90 egység
👉Tíz perces szolgáltatás: +4.65 egység
👉Major League Package: -33.71 egység
👉Beharangozó ajánlások: +0.705 egység

Bízunk benne, hogy az év utolsó hónapjában sikerül egy jóval pofásabb statisztikát összehoznunk, hiszen ha ez sikerülne, akkor teljesülhetne az évre kitűzött célunk, ami a tőke duplázás lenne! Ha pedig már itt tartunk, a szolgáltatásaink a 2022-es évben nettó +203.564 egységnyi profitot realizáltak! Ez átlag 2.141 egységes téttel nem is néz ki olyan rosszul és ugye az általunk ajánlott tőkefelosztás szerint, ez már a tőke duplázását jelenti!

Amennyiben érdekel a részletes statisztikánk, ill. tipparchívumunk, akkor kérünk, hogy kattints a lenti gombra! 

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: