b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nincs megállás! Itt a hetedik!

Tegnap szépen jöttek a tippjeink és a “NAGY SZORZÓS” tippcsomagunkon kívül minden egyes prémium csomagunk profittal zárt! Ma hasonló elképzelésekkel indultunk a napnak és három szelvény került megosztásra a prémium csomagjainkban! Aki szeretne csatlakozni bármikor megteheti a cikk legalján lévő vásárlói felületen, vagy az “ELŐFIZETÉS” menüpontban! Viszont térjünk vissza a cikkünkhöz és folytatjuk a tíz napos szériánkat, amely hat nap után céljához közeledve továbbra is nyereséges! Itt a hetedik nap, ahol egy olyan olasz mérkőzést hoztunk, ahol a két fél, hazai és vendég környezetben nagyon jól teljesít! Melyik lenne ez a két csapat és mi lenne a mai megosztott tippünk?!

Részletezz és nyerj! prémium szelvényünk:
Sampdoria – Lazio (25574 01)
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)
odds:1,75

Tét:15 egység

A Sampdoria esetében a legutóbbi tíz hazai mérkőzésből kilenc alkalommal nyerni tudott és mindössze egy barátságos mérkőzésen szenvedett vereséget. Legutóbbi nagy meglepetés győzelmét a Juventus ellen érte el a csapat. Ezen a találkozón 3-2-s Sampdoria győzelem született. A hazai szereplésüknek köszönhetően a 6. pozíciót foglalja el a csapat! A bajnokság egyetlen egy olyan csapatáról beszélünk, akik idáig a hazai mérkőzéseket tekintve hibátlanok. Sem a Juventus sem egyik nagyobb csapatnak nem sikerül ilyen statisztikát hoznia. Viszont ma az a Lazio lesz az ellenfél, akik jobban szerepelnek idegenben, mint a saját stadionjukba. A vendégek hét találkozó alatt hatszor nyertek, míg egyszer veszítettek és ezt a vereséget is a Roma ellen sikerült elszenvednie a kék sasoknak, ahol 2-1-es végeredmény született. Viszont számunkra ez a mérkőzés igazi három esélyes találkozónak számít. De a formákból kiindulva, ahol a hazai és az idegenbeli mérlegeket tekintjük, láthatjuk, hogy mindkét fél gólokra képes. Na most ha gólok, akkor be kell húzni a gólváltást, mint opciót!

A Sampdoria a legutóbbi 20 hazai találkozóján 18 alkalommal szerzett gólt, míg a Lazio legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésén mindig szerzett legalább egy gólt. Egy biztos, amikor gólt kap a Lazio, akkor arra mindig van válasz, de általában nem is egy góllal kell kalkulálni Inzaghi által összerakott csapatban. Véleményünk szerint itt több gól is fog születni, ezért a gólváltás mellé bátran behúztuk a 2,5 over opciót is.

Mindkét oldalon hétről hétre hasonló keret kerül felállításra, így vélhetően nem fog sokat változni egyik oldalról sem a játékképe.

Reméljük, hogy nem ma hagynak minket cserben a csapatok, statisztikailag és megérzés alapján is bátran behúztuk ezt a mérkőzést, amely ma 20:45-kor kezdődik!

 [ecwid widgets=”productbrowser categories minicart” default_category_id=”0″ default_product_id=”0″ minicart_layout=”MiniAttachToProductBrowser”]

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: