NIFL : Crusaders – Coleraine

Az ötletadó rovatunk ma két megosztással érkezik, ahol egy Észak-Írországban megrendezésre kerülő bajnoki találkozóval kezdenénk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
46 nyertes – 23 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Howard Beverland és társainak ma is okuk lesz az ünneplésre? (Fotó: Inpho)

I Crusaders – Coleraine I

A találkozót figyelembe véve igazából az észak-ír ligát ismerve, illetve a csapatok jelenlegi teljesítményéből kiindulva várnánk a gólokat. A hazai együttes a 3. helyen, míg a vendégek az 5. helyről várják a mai találkozót. Ezeken az adatokon kívül érdemes megtekinteni a 2019-s eredményeket.

A Crusaders 2019-ben 7 tétmérkőzésen 5 alkalommal nyert, viszont 4 alkalommal szerzett csak gólt. Míg a Coleraine 8 tétmérkőzésen 5 győzelem – 1 döntetlen – 2 vereséggel zárt, viszont elmondható, hogy az együttes minden egyes mérkőzésén gólt szerzett!

Lényegében ma a hazai együttes az esélyesebb, viszont követve a 02.09-én játszódó Linfield – Coleraine bajnokit, ahol a vendégek két gólos előnyt és a pontszerzést engedték ki a kezükből a listavezető ellen beszédes lehet. Ezért véleményünk szerint a gólváltás a várható opció a találkozón. A hazai csapattól lényegében a Dungannon elleni idegenbeli mérkőzést követően egy még motiváltabb játékot várnánk. A vendégektől pedig ugyanazt a támadószellemet amit 2019-ben mutattak. Előző meccsen a jelenlegi “legjobb” ellen megmutatták, hogy mire is képesek és reméljük, hogy ma is bennük lesz a “tűz”. Érdekes adat lehet, hogy a hazai oldalon Heatley/Patterson 23 gólt szerzett idáig a bajnokságban, míg a vendégek részéről McCauley, McGonigle, Bradley, Burns és Lowry osztozkodik a gólokon. Várhatóan ezek a játékosok a kezdőkben kapnak ma is szerepet.

Crusaders – Cloeraine (20:45)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,66 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.