b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : Washington Capitals – Arizona Coyotes – 11/12 01:00

Jun 7, 2018; Las Vegas, NV, USA; Washington Capitals players celebrate after defeating the Vegas Golden Knights in game five of the 2018 Stanley Cup Final at T-Mobile Arena. Mandatory Credit: Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

A következő napokban a hajnali NHL, NFL, ill. NBA mérkőzésekre kell koncentrálnunk, hiszen csütörtökig nincs értelmes kínálat a futballpiacon. Az első elemzés ennek megfelelően egy hajnali NHL mérkőzés lesz, ahol a Washington az Arizonával találkozik.


Az elemzés esetében leginkább a statisztikai portálok adataiban, ill. a látott idei teljesítményekben bíznék. Ami biztos, hogy a Washington őrülten erős kerettel kezdte meg az idei szezont és tizennyolc fordulót követően magabiztosan vezetik a keleti konferenciát. Az együttes előnye, hogy a támadójáték hihetetlen erős és a Carlson, Ovechkin, Vrana, Kuznetsov négyes rendre képes mérkőzésről-mérkőzésre gólt, avagy gólokat szerezni. Amit tudni kell a hazaiakról, hogy a legutóbbi öt mérkőzésüket megnyerték és ugyan volt a szezon elején egy kisebb kilengésük, azóta szárnyal a csapat. A mostani riválisuk pedig az-az Arizona lesz, akik idegenben nem mondhatóak ugyan rossznak, ám semmiképp sem tartom őket esélyesnek a Capital One Arénában.

A Washington 18 mérkőzéséből 13 alkalommal győzelemmel zárt, míg az Arizona 17 találkozón 9 győzelmet ért el mindössze.

Vajon ismét győzelmet ünnepelhetnek a Washington játékosai? (Fotó : Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports)

Ami látható, hogy a fogadóirodák is a hazai sikert várják és a döntetlen nélküli, mérkőzés győztese opcióra a Washington mindössze 1,55-ös értéken fogadható. Az is látható, hogy ez a szorzó folyamatosan csökken és érdemes még itt a reggel folyamán elcsípni ezt a viszonylag elfogadható szorzót. Ami szintén érdekes lehet, hogy a kezdeti vereségeket követően a Washington a legutóbbi 11 mérkőzéséből 10 alkalommal zárt győzelemmel és mindössze az Edmonton Oilers otthonában véreztek el, de akkor is egy 3-3-as döntetlent követően a hosszabbításban tette meg ezt a csapat. A gólszámadatok alapján egyébként nagyon érdekes mérkőzésre lehet számítani, hiszen az Arizona támadók mérkőzésenkénti 2,88-as, míg a Washington támadók 4,11-es átlagot hoztak össze eddig a mérkőzéseiken. Ez a különbség pedig több, mint egy gólos előnyt jelent a hazaiak részéről. Úgyhogy mindenképp izgalmas mérkőzés elé nézünk és bízom benne, hogy a három mérkőzése nyeretlen Arizona nem most fog magára találni.

Washington Capitals – Arizona Coyotes Fogadási határidő : 01:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Washington Capitals (Győztes) 1,55 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: