b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : WAS Capitals – NY Rangers – 03/20 00:00

Jun 7, 2018; Las Vegas, NV, USA; Washington Capitals players celebrate after defeating the Vegas Golden Knights in game five of the 2018 Stanley Cup Final at T-Mobile Arena. Mandatory Credit: Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

A hajnali kínálatból mindössze a Washington Capitals – New York Rangers párosítást emeltem ki és ott sem a statisztikai rendszerben szereplő ajánlást, annál inkább a szubjektív véleményem által vezérelt predikció kerül megosztásra. Ami egyértelműen kijelenthető, hogy a két fél között nagy különbség van, ugyanis amíg a Washington az utóbbi meccseit rendre megnyerte, addig a New York Rangers csapata elég sokszor bukott. A vendégek ezt leszámítva még tegnap a pályán voltak és ugyan 9-0-ra nyertek a Philadelphia Flyers ellen, ez számomra annyira kirívó gólátlag, hogy úgy vélem, hajnalban szűkölködni fognak a vendégek a gólokkal.

Várható végeredmény
4.833.07

A Capitals az utóbbi mérkőzésein elég szépen hozta a védekezését és úgy vélem, hogy a hiányzók visszatérésével ez a tendencia tovább fog folytatódni. Mindenképp remek hír, hogy legutóbb március 17-én léptek a hazaiak jégre és akkor is egy viszonylag sima mérkőzést abszolváltak a New York Islanders csapata ellen. Ami a csapatok egymás elleni eredményeit illeti a 2020/2021-es kiírásban még nem sikerült nyerni a Washingtonnak a New York Rangers ellen, ám itt rögtön érdemes azt kiemelni, hogy a Washingtoniakat abban az időszakban a koronavírus és a sérülések miatt elég nagy hátrány érte. A mai meccsen viszont szinte a teljes keret adott és amióta ez így van ténylegesen szárnyal a csapat. A formai különbségeket már említettem, illetve az egymás elleni eredményekre is kitértem és összességében én azt mondom, hogy most a pihentebb Washington Capitals behúzza az idei első győzelmét a New York Rangers csapata ellen. Nagyon kíváncsian várom a mérkőzést és bízva a statisztikai rendszerünk adataiban, bízom a Washington győzelmében! 

Predikció : 
WAS Capitals (Győztes)
Odds: 1.76Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: