b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : WAS Capitals – NY Islanders – 01/29 01:00

Jun 7, 2018; Las Vegas, NV, USA; Washington Capitals players celebrate after defeating the Vegas Golden Knights in game five of the 2018 Stanley Cup Final at T-Mobile Arena. Mandatory Credit: Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

A Washington Capitals – New York Islanders párosítás ismét megrendezésre kerül és látva a találkozó adatait és eseményeit megint remek érték lehet a gólok favorizálásában. A Washington kerete és támadósora továbbra is foghíjas és ugyan legutóbb képes volt felállni a csapat, azért kijelenthetjük, hogy közel sem voltak olyan hatékonyak, mint amit eddig láthattunk tőlük. A New York Islanders keretében ugyanazon hiányzók vannak, mint a tegnapi mérkőzésen, ám a mai találkozón a Washington keretéből az említett Ovechkin, Orlov, Lundqvist, Kuznetsov, Kempny, Samsonov és Malenstyn hetesen kívül a mostani mérkőzést Backstrom, Eller és Wilson is kihagyhatja. Backstrom és Wilson hiányával pedig még tovább gyengülhet a Washington támadósora és egyszerűen most is minden az 5.5 gól alatti opció mellett szól.

Várható végeredmény
2.62.2

A New York Islanders védelme tökéletesen tette az előző mérkőzésen is a dolgát, ám az utolsó pillanatban figyelmetlenek voltak és a Washington nyerni tudott. Most egyáltalán nem vagyok biztos a hazai sikerben és látva azt, hogy milyen kulcsjátékosok hiányoznak a támadósorból, egyszerűen nem tudom elképzelni azt, hogy 5.5 gól felett zárjanak a csapatok. Az idei Islanders védelem erős és ha tanulnak az előző mérkőzés hibáiból, bőven reális az, hogy limitálni tudják a Washington lőtt góljainak számát. Ugyan a várható gólszámadatok alapján most is 3-2-es hazai sikerre van kilátás, ám ezen értékekben a csapatok szezonbeli mutatói szerepelnek a hiányzók pedig nincsenek belekalkulálva. Egy szó, mint száz a mai tippem is az 5.5 gól alatti opcióra vonatkozik és bízom benne, hogy ugyanazt a kemény védekezést fogja hozni a New York Islanders, mint legutóbb, illetve abban is reménykedem, hogy a Washington védelem sem enged két gólnál többet. 

Predikció : 
5.5 alatt (Összesített gólok) 
Odds: 1.74Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: