b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : WAS Capitals – NY Islanders – 01/27 01:00

Jun 7, 2018; Las Vegas, NV, USA; Washington Capitals players celebrate after defeating the Vegas Golden Knights in game five of the 2018 Stanley Cup Final at T-Mobile Arena. Mandatory Credit: Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

Az első fordulók után immáron a statisztikai rendszerben is láthatóak minden egyes nap az NHL mérkőzések kiértékelései. A holnapi kínálatból pedig rögtön két mérkőzést is érdemes fogadásként favorizálni, persze nem fogok hazárdírozni a piacon, ám a látott előzetes információk birtokában mindenképp lehet érték a favorizált mérkőzésekben, illetve opciókban. 

Várható végeredmény
2.42.2

A Washington idén is jól kezdett ugyanis 2-1-3-as mérlegével a Keleti Divíziót vezeti az együttes, ám a mostani riválisuk az a bizonyos New York Islanders lesz akiknél kevés a hiányzó, ráadásul borzasztó erős védelemmel rendelkeznek. A hazai oldalon rögtön érdemes megemlíteni, hogy Ovechkin, Orlov, Samsonov, illetve Kuznetsov négyest, akik a COVID protokoll miatt kénytelen kihagyni a mérkőzést. Itt számomra a legmérvadóbb információ Ovechkin és Kuznetsov hiánya, hiszen ez a két játékos az előző idényekben rendre kivette a részét a támadásokból és általuk elég rendesen lecsökken a Washington Capitals várható gólszámadata. A vendégeknél viszont ilyen probléma nincs és egy hiányzót leszámítva, szinte mindenki játékra alkalmas állapotban van. Ami érdekes lehet, hogy az idei kiírásban a Washington ismét ontja a gólokat, ugyanis 3.27-es átlagot alakítottak ki, ám védekezésben elég gyatra a 3.09-es mutató. A felvezetőben már említettem, hogy a mai rivális egy remek védekezéssel bír és ennek megfelelően a vendégek mindössze 1.60-as átlagot hoztak össze védekezésben, ám támadásban egyáltalán nem olyan hatékonyak, mint a mai rivális és mindössze 1.80-as értéket tudhat magáénak a csapat. Mivel a hazai oldalon több kulcsjátékos is hiányzik, ráadásul a vendég együttes igencsak remek teljesítményű védelemmel bír, egy az 5.5 U/O line kontrázásában lehet érték. A felek idén még nem találkoztak, ám az idei mutatókat látva nagyon meglepő lenne, ha az Ovechkin/Kuznetsov orosz duó nélkül képes lenne a hazai csapat nagy gólparádét rendezni. Persze ott van a svéd Backstrom, illetve Vrana, Wilson, Oshie trió, ám összességében nézve a vendégek védelmét nagyon nehéz lesz feltörni. A várható gólszámadatok alapján 2-2-es végeredmény reális a mérkőzésen, ugyanis a hazaiak 2.4, míg a vendégek 2.1-es értékkel rendelkeznek.

Predikció : 
5.5 alatt (Összesített gólok) 
Odds: 1.74Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: