b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : TB Lightning – NY Islanders – 09/10 02:10

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 02:10

A mostani mérkőzésen egy gólos opcióval készültünk, ugyanis két gólerős együttes fog egymással találkozni. Az egyértelműen látható volt, hogy az előző meccsen a Tampa Bay nagyon jó formában szerepelt és nyolc gólt szerezve kiütötték a NYI csapatát. A hajnali mérkőzés viszont egy teljesen más forgatókönyv szerint alakulhat és így nagy hiba lenne ismét a Lightning sikerére fogadni. Az megfigyelhető, hogy mindkét csapat elég sűrűn talál be az ellenfeleknek két, vagy több alkalommal. A TB 08.13. óta rendre megteszi ezt a mérkőzésein, míg a New York 02.28-án tette meg ezt legutóljára, hogy kevesebb gólt szerzett, mint kettő. A statisztikai adatok alapján ennek ismeretében a New York várható gólszáma 2.82, míg a Tampa Bay csapatáé 3.21, tehát mindkét együttes bőven a két gólos határ fölötti mutatóval rendelkezik. Ilyen adatok ismeretében megéri alacsonyabb téttel a csapatok góljaira fogadni és nagyon bízunk benne, hogy mindkét csapat képes lesz legalább kétszer gólt szerezni. Az opciót bet365-ön a pontszerzés menüpontban található meg. Még valami, remek hír lehet számunkra, hogy mindkét csapat leggólerősebb játékosai, így J. Pageau, B. Nelson, A. Lee, N. Kucherov, B. Point, A. Killorn és B. Coleman is játszani fog.

📊 Ajánlott predikció: 
Igen (Mindkét csapat legalább két gólt szerez)

odds: 
1.74  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: