b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : TB Lightning – DAL Stars – 09/22 02:05

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 02:05

A finálé első mérkőzésén sokak meglepődtek, ugyanis a Dallas 20 lövésből négy alkalommal is betalált a favoritnak számító Tampa Baynek, míg a Lightning a liga egyik legerősebb támadósorával mindössze egy gólra volt elég. Azt viszont mindenképp meg kell említeni, hogy a Tampa ezen a találkozók közel kétszer annyi helyzetet alakított ki, mint riválisa és egy elvett gólon kívül, háromszor vasat ütöttek Kucherovék. A második mérkőzésen Khudobintól már nem várnánk akkor csodát, mint előzőleg és vélhetően a szerencse is a Tampa mellé fog pártolni. Egy szó, mint száz statisztikailag, illetve a szimpla keretek alapján a Tampa sikere várható és mi most favorizálnánk a sikerüket, ugyanis régen volt 1.60 feletti szorzón fogadható a Tampa Bay.

📊 Ajánlott predikció: 
Tampa Bay Lightning (Győztes)

odds: 
1.66 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: