b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : St. Louis Blues – Arizona Coyotes – 11/13 02:00

A mai nap folyamán egy NHL elemzés kerül megosztásra. Átnézve az NBA kínálatot nem találtam megfelelőnek egy mérkőzést sem, de ugyanezt tudom elmondani az NHL kínálatról is. A mostani döntésemet két tényezőre alapozva hoztam meg. Ami fontos, nem szeretnék a mostani mérkőzésen sokat kockáztatni, ezért csak alacsony téttel fogadunk.


Az elemzés esetében az Arizona Coyotes “back to back”, ami annyit jelent, hogy pihenés nélkül kell ismét pályára lépniük. Márpedig ma hajnalban még a Washington ellen játszottak, ahol rendesen megizzadtak és ugyan nyertek, holnap hajnalban már St. Louisban kellene maradandót alkotni. Az utazás szempontjából nincs nagy táv a két város között, viszont az, hogy most hajnalban nyerni tudott az Arizona (kisebb bírói segítséggel), nagy meglepetésnek számít. Ami biztos, hogy az még nagyobb meglepetésnek számítana, ha egymást követő két napon két “nagy vadat” is befognának. A St. Louis jelenleg a nyugati konferencia első helyén áll és a csapatnak 7-5-3-3-as mutatója igencsak erősnek mondható.

A hazaiak tehát igencsak erős mutatóval állnak, ráadásul hazai pályán 4-1-2-1 a mérlegük, ami szintén nem mondható rossznak.

Vajon hajnalban ismét sikerül meglepetés győzelmet kiharcolni az Arizona?! (Fotó : Usa Todays)

Ami tehát az első érv, hogy az Arizona játékosok jóval fáradtabbak lehetnek, míg a St. Louis játékosoknak három napjuk is volt regenerálódni, ill. készülni a mostani párharcra. Ez pedig hatalmas előny lehet a mostani mérkőzésen. Aztán ott vannak a statisztikai portálok, amelyek alapján 1 gólos favoritnak számítanak a hazaiak. Egy szó, mint száz szoros mérkőzésre van ismét kilátás, ám a vendégek jóval fáradtabbak lehetnek, ráadásul legutóbb amikor hasonló helyzetben léptek pályára az Edmonton legyőzése után kikaptak a Calgary Flames otthonában. Úgyhogy bizakodó vagyok és legfőképp azért, mert a St. Louis a legutóbb 10 mérkőzéséből 9 alkalommal győztesként jött ki. Remélhetőleg folytatódik a sorminta. Fontos most is kiemelni, hogy nem a rendes játékidőre, hanem a hosszabbítás/büntetőpárbaj opciót beleértve fogadunk, tehát döntetlen nem szerepel a fogadások között és a szimpla kimenetelre (győztesre) fogadunk.

St. Louis Blues – Arizona Coyotes Fogadási határidő : 02:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
St. Louis Blues (Győztes) 1,60 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: