b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : San Jose Sharks – Washington Capitals – 04:30

Jun 7, 2018; Las Vegas, NV, USA; Washington Capitals players celebrate after defeating the Vegas Golden Knights in game five of the 2018 Stanley Cup Final at T-Mobile Arena. Mandatory Credit: Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

Az utolsó esetben pedig megpróbálok egy merészet húzni, ami a Washington idegenbeli meccsein egymást követően kétszer is bejött.


Mivel a bankunk adott, így ismét megpróbálok egy rizikós vállalást, ami lényegében, ha bejön szinte egyenesbe is tehet minket. Többször leírtam, hogy a Washington idegenben nagyon jó, ezt pedig annak köszönheti az együttes, hogy nagyon nehéz őket rendes játékidőben legyőzni. Idegenbeli mérlegük 5-6-1-2-t mutat. Ez alapján hoztam meg a Bruins, Flyers elleni elemzésemben is a végső döntést, ami a döntetlen opció volt. Ami a mérkőzéshez hozzátartozik, hogy az a San Jose Sharks fog ellenük szerepelni, akik otthon szintén remek eredményekkel rendelkeznek, ám az együttes kevés döntetlent “számlál”.

Statisztikai adatok alapján hihetetlen szoros mérkőzésre van kilátás. A hazaiak mutatója 3,1, míg a vendégek 3,3-as értéket mutat.

A Washington idegenbeli játékában többször benne volt már a döntetlen idén. Vajon a remek formában lévő és otthon szereplő San Jose ellen is kialakul a remi? (Fotó : Gary A. Vasquez USA TODAY Sports)

A statisztikai adatok is beszédesek számomra és most őszinte leszek az egymás elleni eredményeket nem is veszem számításba, hiszen az idei szezonba még nem találkoztak a felek. Annyi biztos, hogy izgalmas mérkőzésre van kilátás. Mindkét csapat megnyerte az utóbbi két meccsét, illetve a legutóbbi tíz mérkőzés átlagait látva a döntetlen ténylegesen reális lehet. A hazaiak négy meccsen, míg a Washington öt meccsen zárt döntetlennel. Úgyhogy számomra a döntetlen megalapozott most ezen a találkozón, a Washington idegenben azért verhető, otthon jó a San Jose, úgyhogy rizikót vállalva ajánlok fogadást a remire.

San Jose Sharks – Washington Capitals Fogadási határidő : 04:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Döntetlen (Rendes Játékidő) 4,10 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: