b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : San Jose Sharks – Los Angeles Kings – 22:00

Az utolsó elemzés esetében pedig egy NHL mérkőzés került górcső alá. A pályán a San Jose Sharks – Los Angeles Kings fog egymással találkozni.


A találkozón három tényező miatt döntöttem úgy ahogy. A hazaiak nem futják életük szezonját ám a mostani mérkőzésen azzal a Los Angeles Kings csapatával találkoznak, akik teljesen kétarcú csapattá nőtték ki magukat. Ezen kijelentés alatt azt értem, hogy hazai pályán az LA Kings bárkit megverhet, míg idegenben szinte mindenki ellen alul marad. Az LA Kings idegenben 1-1-1-8-as mérleggel áll, az-az tizenegy fordulóból mindössze két győzelmük van, ami pocsék teljesítménynek számít. Aztán ott van az a bizonyos tényező, hogy a statisztikai adatok alapján több, mint egy gólos favoritnak számítanak a hazaiak, ill. a játékosok között is van látható különbség.

A statisztikai adatok 1,0-1,3 gól közötti favoritnak számít a San Jose.

Bizakodó vagyok a hazaiakkal kapcsolatban és lényegében minden egyes tényező a sikerük mellett szól. (Fotó : Getty Images)

A játékosok mutatóit nézve a kapusok között is látható hatalmas különbség, hiszen a hazaiak kapusa A. Dell jóval jobb mérleggel/mutatókkal rendelkezik, mint a másik oldalon J. Quick. Aztán ott vannak a játékosok, ahol a vendégek keretében a legeredményesebbnek A. Kopitart mondhatjuk, neki az átlaga mérkőzésenként 0,37 gól és vélhetően ő mai nap is be fog találni. Ám a hazai oldalon T. Hertl, E. Kane, T. Meier, L. Couture is jobb átlaggal rendelkezik. A góllövőlistán is látható a játékosok hatékonysága, hiszen a vendégek ténylegesen Kopitar góljaira hagyatkoznak, aki ezt meg is hálálja, hiszen tíz gólt szerzett. Míg a hazai oldalon a E. Kane, ill. Hertl is tíz, illet tizenkét gólig jutott, rajtuk kívül pedig a fentiekben említett játékosok is hozzák a kötelezőket. Egy szó, mint száz a hazai keret jóval erősebb játékoskeretileg, ráadásul Kopitart szerintem ki fogják tudni venni a játékból. A két csapat legutóbb 26.-án találkozott egymással, akkor a San Jose nyerni tudott idegenben. Annyit fontos kiemelni a találkozó esetében, hogy a San Jose 3-0-ra vezetett, amikor az edző lényegében levette a legjobbakat és esélyt adott a gyengébb soroknak. Ez teljesen működött is a harmadik harmad feléig. Akkor több két perces büntető is érkezett és ebből volt képes egyenlíteni a LA Kings. Egyszóval szoros mérkőzésre számítok most is, ám a felek pár nappal ezelőtt megmutatták, hogy a San Jose erősebb. A statisztikai adatok alapján is esélyes a hazai siker, a játékosok mutatói által is egyértelműen látható a különbség. Úgyhogy bizakodó vagyok és a hazai győzelemre ajánlok fogadást.

San Jose Sharks – Los Angeles Kings Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
San Jose Sharks (A mérkőzés győztese) 1,60 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: