b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : San Jose Sharks – Colorado Avalanche

Vajon ma is sikerrel veszi az első mérkőzést a San Jose Sharks? (Fotó: Douglas Stringer/Icon Sportswire via Getty Images)

A holnapi munkánkat egy NHL mérkőzéssel kezdjük, ahol nagyon bizakodóak vagyunk. Az ok pedig igencsak egyszerű a Sharks ma egyfajta morális plusszal kezdheti ezt a párharcot.


Vajon ma is sikerrel veszi az első mérkőzést a San Jose Sharks? (Fotó: Douglas Stringer/Icon Sportswire via Getty Images)

I San Jose Sharks – Colorado Avalanche I

A San Jose az előző párosításból a Vegas Golden Knights ellen óriási bravúrral jutott tovább a negyeddöntőbe. Az első mérkőzést akkor is megnyerte a Sharks, majd ezt követően 3 mérkőzést is elveszített és a Vegas 1 mérkőzésre volt a továbbjutástól. Igenám, de jött a Sharks remek védekezés és egy 5-2-s mérkőzést követően idegenben nyertek 2-1-re, azt követően pedig egy 4-4-s döntetlen után tudták hozni a 4. mérkőzést és ezzel kiharcolták a továbbjutást. A Colorado sincs rossz formában, hiszen a vendégek 4 mérkőzést sorozatba hoztak le a Calgary Flames ellen.

A szimulációs rendszerünk adatai alapján 3,6-2,4-s átlagok várhatóak a gólszerzést tekintve. Az előző párosításokból kiindulva a Colorado bukta a Calgary elleni 1. mérkőzést, míg a Sharks hozta azt. De, ha az egymás elleni eredményekből indulunk ki a szezonban minden egyes meccset megnyert a San Jose Sharks a Colorado ellen.

Röviden tömören tehát bízok a hazaiak sikerében. Szoros mérkőzésre számítok, de mint statisztikailag, mint morálisan sokkal nagyobb az előny a hazaiak részéről. Úgyhogy, ha nem szaladnak bele egy óriási meglepetésbe és megtartják a védekezésüket, akkor itt a Colorado ma vesztesen távozik. A hazai sikerre ajánlok fogadást “C” kategóriába sorolva!

San Jose Sharks – Colorado Avalanache (04:00) 
Tipp:San Jose Sharks (A mérkőzés győztese hosszabbítással) odds:1,74 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: