b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : San Jose Sharks – Colorado Avalanche

Vajon ma is sikerrel veszi az első mérkőzést a San Jose Sharks? (Fotó: Douglas Stringer/Icon Sportswire via Getty Images)

A holnap hajnali elemzések zárásaként egy NHL mérkőzéssel készültem. Lényegében egy izgalmas találkozóra van itt is kilátás, hiszen 2-2-s állással állnak a felek.


I San Jose Sharks – Colorado Avalanche I

A mérkőzésen egy over opcióval készültem, ennek pedig az indoklása, hogy a két fél előző 4 mérkőzésén 3 alkalommal is megtörtént az 5,5 gól feletti érték. A Legutóbbi találkozón a San Jose góltalansága miatt született mindössze 3 gól, de ezt leszámítva mindkét oldalon a legjobb keretek találkozhatnak egymással.

Statisztikai adatok alapján a mérkőzésen 6,3-s átlag jött ki az összególszámot tekintve. Mindkét csapat igencsak gólokban gazdag mérkőzéseket alakított ki. A San Jose az alapszakaszban 82 forduló alatt 53 alkalommal zárt az 5,5 határ fölött.

Vajon most is fognak jönni a gólok? Egy mérkőzést leszámítva minden egyes mérkőzésen 5,5 gól felett zárt a két csapat egymás ellen. (Fotó: Douglas Stringer/Icon Sportswire via Getty Images)

Egy szó, mint száz ma számítok a találatokra. Mindkét oldalon a legjobb és leggólerősebb játékosok a keretben. Az előző mérkőzést leszámítva rendre jöttek a gólok, ráadásul most ténylegesen kiélezett párharcra lesz kilátás, ahol szerintem egymás után fogják lőni a csapatok a gólokat. Arra számítok, hogy mindhárom harmadban 2-2 gólt szereznek a csapatok, illetve én abban is látok rációt, hogy akár egy harmad alatt 3-4 találatot is szerezzenek a felek. Egymás ellen egyébként a 2018/2019-s szezonban az utolsó mérkőzést leszámítva minden egyes alkalommal 6 vagy több gólt értek el a felek.

San Jose Sharks – Colorado Avalanche (04:00) 
Tipp: Több, mint 5,5 gól (Összesített gólszám hosszabbítással) odds:1,71 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: