b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : Philadelphia Flyers – Washington Capitals – 11/14 01:30

Jun 7, 2018; Las Vegas, NV, USA; Washington Capitals players celebrate after defeating the Vegas Golden Knights in game five of the 2018 Stanley Cup Final at T-Mobile Arena. Mandatory Credit: Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

A második elemzésben egy igencsak magas szorzóra ajánlok fogadást. Nem mondom azt, hogy nem vállalok ezzel rizikót, de most úgy érzem, hogy ez az opció “zöldülhet”.


A mérkőzés esetében a döntetlenre ajánlok fogadást. Ezt leginkább a megérzéseimre tudnám alapozni és aki régebb óta követi a munkámat tudhatja, hogy van egy ilyen “mottóm”, amit érzel rakd meg. Ma nekem amikor megláttam ezt a párosítás ez volt az első gondolatom, majd amikor megláttam, hogy a Flyers hazai pályán milyen erős, illetve látva azt, hogy a Capitals idegenben 10 mérkőzésből mindössze egyszer kapott ki rendes játékidőben, viszont öt alkalommal döntetlennel zárt ezen mérkőzésekből én nem is gondolkodtam tovább.

A hazaiak mérlege tehát nyolc mérkőzést követően 5-1-1-1, míg a Capitals idegenbeli mutatója 4-4-1-1-es átlaggal rendelkezik.

Az előző fordulóban vereséget szenvedett a Capitals és ma sem lesz könnyű dolga az együttesnek. (Fotó : Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports)

Az előző mérkőzésen számomra csalódáskeltő volt amit láttam, ám a vendégek támadósora továbbra is az egyik leghatékonyabb, amelynek köszönhető, hogy az első helyen állnak a keleti konferenciában. Egy szó, mint száz egy roppantul szoros mérkőzésre van kilátás, ráadásul a statisztikai adatok alapján is a 2-3, 3-3-as eredmény lehet a reális. Úgyhogy én a döntetlent emeltem most ki, amelyre 4,10-es szorzóért cserébe fogadhatunk.

Philadelphia Flyers – Washington Capitals Fogadási határidő : 01:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Döntetlen (Rendes játékidő) 4,10 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: