b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : Ottawa Senators – Boston Bruins – 12/10 01:30

Egyértelműen esélyes a Boston Bruins, de ebben a helyzetben már felesleges az esélyeket latolgatni. (Fotó : Tim Bradbury/Getty Images)

Az Ottawa Senators – Boston Bruins mérkőzésen három érvem van az ajánlásom mellett, amit a Boston Bruins esetében, már-már unalmasnak tűnő módon tudnék felsorakoztatni.


A Bostont már nem egyszer favorizáltam és szerencsénkre, nagy átlagban sikerült profittal zárnunk a csapat mérkőzésein. Most pedig ismét nagyon bizakodó vagyok, hiszen egy verhető ellenfél ellen lépnek pályára. Ha már érvek, akkor kezdjük. A csapatokkal kezdeném, méghozzá azzal a tényezővel, hogy a vendégek keretében D. Pastrnak, ill. B. Marchand kezdeni fog. Ez a két játékos továbbra is fantasztikus formában és negyvenhárom gólt szereztek már közösen. A hazaiak részéről a legeredményesebb játékos Jean-Gabriel Pageau, aki 0,38-as átlaggal rendelkezik a gólokat tekintve. Ezt az átlagot azért érdemes összehasonlítani a fentiekben említett két játékossal, hiszen Pastrnak 0,77, míg Marchand 0,58-as átlagot hozott az eddigi mérkőzéseken. Aztán ott vannak a kapusok között látható különbség. A hazaiak kapusa Anders Nilsson 89,5% SV% mutatóval rendelkezik, ami azért nem gyenge, viszont riválisa 92,7%-on áll, ami azért szintén beszédes tényező. Aki nem tudná az SV%, az a védések hatékonyságát jelzi. Ezt követően pedig a kapusoknak van egy összesített adata is, amely alapján a vendégek hálóőre közel 2,5 ponttal veri riválisát.

A statisztikai adatok alapján a vendégek kerete jóval erősebb, ill. a legtöbb helyen 1,0, ill. 1,2 gól közötti favoritként kezelik a Bostont.

Minden egyes statisztikai adat alapján várható a Boston sikere. (Fotó : Tim Bradbury/Getty Images)

Aztán érdemes megnézni a nyers adatokat is, amelyek alapján látható, hogy a két offense, ill. defense között hatalmas a differencia. A hazai rész támadósora 2,63, míg a Boston 3,5 gólon átlagol. A védelmek esetében pedig a hazaiak 3,16, a vendégek 2,43 gólt engednek átlagosan az ellenfeleknek. Egyszóval minden adat alapján erősebb a Boston. A mostani mérkőzésen ami döntő lehet az a védekezés, amiben láthatóan jobb a Boston, ráadásul kapusposzton is erősebb a csapat. A vendégek keretében két igencsak hatékony játékos fog szerephez jutni, ennek köszönhetően én a Boston sikerére ajánlok fogadást. Ami fontos, hogy a mostani ajánlásom esetében a háromesélyes fogadásra ajánlok fogadást, ahol a “döntetlen” is szerepel, mint opció. Ez a rendes játékidőre vonatkozik és ez azért fontos, mert jelen esetben most magasabb szorzóra fogadunk.

Ottawa Senators – Boston Bruins Fogadási határidő : 01:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Boston Bruins (Háromesélyes – Győztes) 1,76 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: