b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : NY Islanders – TB Lightning – 09/12 02:10

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 02:10

Az előző mérkőzésen viszonylag pechesek voltunk, ugyanis az első harmadban már 1-1-es eredménnyel álltak a csapatok, azt követően viszont végig két perces kiállítások tarkították a találkozót. A mostani meccsen viszont arra számítunk, hogy legalább két-két alkalommal betalálnak a felek. A várható gólszámadatok alapján 2,5 , illetve 3,2 a két csapat mutatója úgyhogy ismét bőven reális az, hogy két-két gólt szereznek a csapatok.

📊 Ajánlott predikció: 
Igen (Mindkét csapat szerez legalább két gólt)

odds: 
1.83  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: