b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : NJ Devils – WAS Capitals – 04/03 01:00

Jun 7, 2018; Las Vegas, NV, USA; Washington Capitals players celebrate after defeating the Vegas Golden Knights in game five of the 2018 Stanley Cup Final at T-Mobile Arena. Mandatory Credit: Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

A Washington Capitals a New Jersey Devils otthonában tesz látogatást. A mérkőzés önmagában már csak azért is érdekes, mert a washingtoni együttes az előző két vereségének köszönhetően teljesen magára húzta a riválisait és így a Pittsburgh Penguins, illetve a New York Islanders is 50-50 ponttal rendelkezik. Mivel igencsak kiélezett lett a párharc itt a Keleti Divízióban, így a mai “kötelező” meccset mindenképp győzelemmel kell abszolválni a vendégeknek.

Várható végeredmény
2.123.56

A két együttes között nagy különbség van, ugyanis a hazaiak támadósora elég gyenge teljesítménnyel rendelkezik, míg a vendégek részéről egyfajta “liga elit” támadósor fog szerepet kapni. Ugyan az előző két mérkőzésén vereséget szenvedett a vendég együttes, ám mindenképp érdemes megemlíteni, hogy a New Jersey egyáltalán nem örvend kiváló formának, hazai pályán példának okáért tizenhét lejátszott meccsből mindössze négy győzelme van a csapatnak. A Washington ezzel szemben kíméletlen az idegenbeli túráin és egy-egy vereséget leszámítva a tizenhét lejátszott idegenbeli mérkőzésből tíz alkalommal győztesként távozott a csapat. A vendégek ugyan b2b helyzetből érkeznek, ám az előző mérkőzések tudatában egyértelműen kijelenthető, hogy bármilyen fáradt is legyen a csapat a mai mérkőzést hozniuk kell. Az előző mérkőzések mindegyikét megnyerte a Washington, úgyhogy bízom benne, hogy két vereséget követően égnek a vágytól a vendégek és hajnalban ismét nyerni fognak!

Predikció : 
WAS Capitals (Győztes)
Odds: 1.65Tét: 2.5 egység

Fotó : espn.com

0
%d bloggers like this: