b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : New York Rangers – Washington Capitals – 11/21 02:00

Jun 7, 2018; Las Vegas, NV, USA; Washington Capitals players celebrate after defeating the Vegas Golden Knights in game five of the 2018 Stanley Cup Final at T-Mobile Arena. Mandatory Credit: Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

A mai nap folyamán két elemzés kerül megosztásra. Első esetben megpróbáltam egy biztosabb opciót kiválasztani a kínálatból és úgy érzem, hogy a New York Rangers – Washington Capitals mérkőzésen zöldülhet a megosztott opció.


Annyi szent, hogy most is megfordult a fejemben a döntetlen, mint opció ezen a találkozón, hiszen a Washington idegenben tizenkét mérkőzésből hét alkalommal is remizett, viszont fontos azt is kiemelni, hogy mindössze két vereséget számlál a túrái során az együttes. A mostani felállásban a vendégek jóval jobb mutatókkal rendelkeznek, bár az is hozzátartozik, hogy a házigazdáknak jókora lemaradásuk van a lejátszott mérkőzéseket tekintve. A vendégek továbbra is az első helyen állnak és huszonhárom fordulót követően tizenhat győzelmük van, ami igencsak tekintélyt parancsoló, ráadásul idegenben is a legjobb mutatókkal rendelkeznek. A Rangers hazai pályán nem a legrosszabb, ám a 4-1-2-4-es mutató mindenképp beszédes és némiképp gyengének is mondható.

A statisztikai adatok alapján közel egy gólos favoritnak számítanak a vendégek, ám a találkozón nem a támadókon, hanem a védelmeken lesz a legfőbb hangsúly.

A Washington két döntetlent is hozott, amelyekkel sikerült szép profitra szert tenni. Ma is esélyes ez a kimenetel, ám úgy érzem, hogy a vendégek sikerében nagyobb biztonság és érték van. (Fotó :Gary A. Vasquez USA TODAY Sports)

A védelmek esetében elmondhatjuk, hogy a vendégek védősora, ill. kapusai jóval jobb mutatót értek el az idei szezon során. A vendégek mérkőzésenkénti kereken 3,0-ás, míg a hazaiak 3,66-os kapott gólátlagot hoztak össze. Ez a különbség pedig ma mérvadó lehet és elmondható az a Rangers mérkőzéseiről, hogy több esetben is négy-öt, de akár több gólt is kaptak. A legutóbb a két csapat októberben találkozott egymással akkor három góllal is nyert a Washington és 5-2-vel zártak a csapatok. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok, én magamnak egy egységgel megrakom a döntetlent is, de ma maradnék a biztonságos fogadás mellett és a vendégek sikerére ajánlok fogadást, amelyre 1,55-ös oddsért mindenképp megéri egy viszonylag magasabb összeget befektetni. Fontos továbbra is kiemelnem, hogy a mostani fogadásban nem szerepel a döntetlen, mint opció, hiszen nem a rendes játékidőre, hanem az egyész mérkőzésre (hosszabbítás/szétlövés) fogadunk.

New York Rangers – Washington Capitals Fogadási határidő : 02:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Washington Capitals (Győztes) 1,55 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: