b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : New York Rangers – Los Angeles Kings – 02/10 00:00

NEW YORK, NY - JANUARY 21: Chris Kreider #20 of the New York Rangers celebrates with teammates after scoring a goal in the third period against the New York Islanders at Madison Square Garden on January 21, 2020 in New York City. (Photo by Jared Silber/NHLI via Getty Images)

Az NHL hajnali mérkőzései közül a New York Rangers – LA Kings kettős találkozója került kielemzésre.


A találkozóval kapcsolatosan leginkább a statisztikai adatokra, ill. az LA Kings formájára alapozva hoztam meg a döntésemet. Ami biztos, hogy a vendégek jóval fáradtabbak lehetnek, hiszen ma hajnalban még a New Jersey Devils ellen kellett szerepelniük. Az LA Kings alapra sem a remek szerepléséről híres és a mostani kiírásban 56 mérkőzésből 37-t elbukott a csapat. A mostani riválisuk sem tartozik a legjobbak közé, ám azért a házigazdák 53 mérkőzésből 26 alkalommal nyerni tudtak.

A statisztikai adatok alapján bő egy gólos favoritnak számít a New York Rangers.

Papíron a New York Rangers sikere szinte garantált. (Fotó : Jared Silber/NHLI via Getty Images)

Ami jó hír számunkra, hogy a hazaiak keretében Mika Zibanejad, Artemi Panarin, Chris Kreider és Pavel Buchnevich is szerepet kaphat, márpedig ez a négyes jobb átlaggal rendelkezik, mint a vendégek legeredményesebb játékosa Anze Kopitar. A kapus poszton is sokkal jobb mérlege van a hazaiak hálóőrének Igor Shesterkinnek, a riválisánál. Egyszóval hatalmas érték lehet a hazaiak győzelmében. Az LA Kings fáradtabb lehet, idegenben szerepel, ahol pocsékul teljesítenek, ráadásul a játékosok teljesítménybeli különbségei is igencsak beszédesek. Ami szintén kulcsfontosságú tényező, hogy a statisztikai adatok alapján az LA King 56 mérkőzés alatt 136 gólt szerzett, ami mérkőzésenkénti 2,42-es átlagot jelent, míg a kapott gólok átlagában 3,19 gólon átlagolnak. A hazaiak viszont 3,26-os átlagot hoznak támadásokban, míg védekezésben 3,24-es átlagot hoztak az eddigi mérkőzéseiken. Úgyhogy én mindenképp nagyon bízom abban, hogy hajnalban nyerni tud a Rangers, amire papíron minden feltétel adott.

New York Rangers – Los Angeles Kings Fogadási határidő : 00:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
New York Rangers (Győztes) 1,55 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: