b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : New York Islanders – Anaheim Ducks – 19:00

A múltkori vereséget, most ismét javíthatja a New York Islanders. (Fotó : Getty Images)

Az NHL hajnali fordulójában sikerült nyertes elemzést publikálni és most is egy olyan találkozó kerül górcső alá, amelyen szerintem várható a favorizált opció.


A New York Islanders – Anaheim Ducks mérkőzésen, mindössze annyi a kérdés, hogy a hazaiak azt nyújtják-e hazai pályán, mint eddig. Amennyiben minden a statisztikák szerint alakul, akkor itt ma egy magabiztos hazai győzelmet láthatunk. A statisztikai adatok alapján egyébként, a hazaiak mutatója tizenhét mérkőzést követően tizenhárom győzelem és négy vereség, ami igencsak beszédes. A vendégek idegenben pocsékul teljesítenek és mérlegük öt győzelem, ill. tizenkét vereség.

A statisztikai adatok alapján 1,1 gólos favoritnak számítanak a hazaiak.

A múltkori vereséget, most ismét javíthatja a New York Islanders. (Fotó : Getty Images)

Ami a kereteket illeti, a hazaiaknál jóval több a jobb kvalitású játékos és rengeteg a differencia a felek között. Kezdhetjük akár a kapusokkal is, ahol a hazaiak hálóőre S. Varlamov jóval jobb mutatókkal rendelkezik, mint riválisa J. Gibson. Varlamov 93,9%-os mutatóval rendelkezik a védéseket tekintve, ami az egyik legjobb a mostani NHL kiírásban. Riválisa 89,4%-os mutatót hozott az eddigi mérkőzésein. Ami szintén egyértelmű, hogy a hazai keretben négy olyan játékos is van, aki jóval hatékonyabb, mint a vendégek jelenlegi legjobbja Jakob Silfverberg. A hazaiak részéről Brock Nelson, Mathew Barzal fej-fej mellett termelik a gólokat, ill. rajtuk kívül Anders Lee, Anthony Beauvillier, Josh Bailey és Jordan Eberle is jobb mutatókkal rendelkezik, mint a vendégek legtöbb játékosa. Egyszóval a hazai keretben több játékos is jobb mutatókkal rendelkezik, mint a vendégeknél. Ami szintén beszédes, hogy a hazaiak jóval jobb mérleggel rendelkeznek a hazai publikum előtt. Ami pedig remek hír lehet, hogy a vendégek keretéből legalább hét játékos hiányzik, akik mindannyian a támadósorból fognak hiányozni. Úgyhogy a hatékonyság még gyengébb lehet a vendégek részéről. Nagyon bízom benne, hogy folytatódik a sorminta, miszerint amikor kikapott a  New York Islanders hazai pályán utána nyerni tudott és eddig még nem volt két egymást követő veresége az együttesnek a Nassau Coliseumban. Úgyhogy bizakodó vagyok és fogadást ajánlok a New York Islanders győzelmére.

New York Islanders – Anaheim Ducks Fogadási határidő : 19:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
New York Islanders (Mérkőzés győztese) 1,57 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: