b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

NHL : New Jersey Devils – Washington Capitals – 12/21 01:00

Jun 7, 2018; Las Vegas, NV, USA; Washington Capitals players celebrate after defeating the Vegas Golden Knights in game five of the 2018 Stanley Cup Final at T-Mobile Arena. Mandatory Credit: Gary A. Vasquez-USA TODAY Sports

Az NHL piachoz már régen nyúltam, ennek megvolt több apropója is, viszont most úgy érzem, hogy megint van egy hatalmas esély a kielemzett mérkőzésben.


Aki több hónapja követi a munkámat tudhatja, hogy a Washington Capitals mérkőzéseit többször favorizáltam. Ennek megfelelően két alkalommal két döntelent is sikerült elcsípnünk, ill. három favorizált győzelemből mindössze egyszer sikerült nyernünk a Washington nyeretésével. Viszont most ismét hatalmas érték van a Washington győzelmében. A mostani ellenfelük egy gyenge szereplést nyújtó együttes lesz. A New Jersey Devils a keleti konferenciában mindössze a tizenötödik helyen áll és mindössze 9-2-5-17-es mutatója van a csapatnak. Ami a hazaiak gyengesége leginkább a támadósorukban van, hiszen nyolcvan gólt ütöttek mindössze, ami a a liga egyik leggyengébb mutatójának minősül.

A statisztikai adatok alapján 1,2 pontos favoritnak számít a Washington Capitals.

Ma is győzelmet ünnepelhet a Washington (Fotó : Gary A. Vasquez USA Today Sports)

Annyi szent, hogy megviccelt már kétszer is a Washington, viszont az előző fordulóban nagy meglepetésre elvérzett a csapat a Columbus Blue Jackets otthonában. Márpedig arra ritkán volt eddig példa a mostani kiírásban, hogy a Washington egymást követő két mérkőzést is elbukjon, főleg úgy, hogy két gyengébb kvalitású ellenfél ellen kellett a jégre lépniük. Egyszóval én bizakodó vagyok, favoritnak számít a Washington, ráadásul a vendégeknél minden egyes játékos játékra alkalmas állapotban. Ami jó hír lehet, hogy a Washington keretében A. Ovechkin, T. Oshie, J. Vrana, T. Wilson és E. Kuznetsov is szerephez juthat a támadásokban. Ezen játékosok mindegyike jobb eredménnyel rendelkezik a mostani kiírásban, mint a hazai oldalon legeredményesebbnek számító K. Palmieri. Ami szintén remek hír, hogy a Washington kapujában a 92,8%-os mutatóval rendelkező I. Samsonov kezdhet. Ő pedig rendkívül hatékony a védésekben. Úgyhogy több minden is a Washington sikere mellett szól, én pedig most fogadok is a győzelmükre.

New Jersey Devils – Washington Capitals Fogadási határidő : 01:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Washington Capitals (Mérkőzés győztese) 1,60 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: